foxxbiker Postat Septembrie 2, 2017 Share Postat Septembrie 2, 2017 Insanatosire bikerului ! http://ph-online.ro/actualitate-trafic/item/88642-accident-grav-la-breaza-cu-doua-masini-si-un-motociclist-4-persoane-au-ajuns-la-spital Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvian74 Postat Septembrie 2, 2017 Share Postat Septembrie 2, 2017 In ce hal e polo...sanatate bikerului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Septembrie 2, 2017 Share Postat Septembrie 2, 2017 Dupa cum arata masinile probabil a fost ceva de genul, moto primul, Polo al doilea si al treilea a venit din spate si i-a sutat pe amandoi. Sanatate motociclistului si celorlalti implicati in accident, indiferent de varsta, nationalitate, sex, conservar, "reicar", "cioperist", "endurist", "donator" sau ce o mai fi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thorus_2003 Postat Septembrie 2, 2017 Share Postat Septembrie 2, 2017 Am ajuns acolo la 3-4 minute după accident, am stat cu motociclistul pana a plecat ambulanta cu el la Ploiești, apoi pana am urcat moto pe platforma pentru a fi dusa la investigații de către politie. Omul nostru are Fractura de glezna. Polo a vrut sa facă stânga, pe străduță unde era ambulanta în foto, a fost tamponat a din spate de Audi și împinsă pe contrasens, unde a acroșat înainte un Opel Vectra care depășise moto cu 1 minut înainte, din Opel, Polo l-a acroșat și pe omul nostru, cu bara spate, moto are scărițe stânga rupta de tot din cadru și alte elemente de caroserie avariate În concluzie, victima colaterala, din vina idioților care întorc peste 4 linii continue. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai85 Postat Septembrie 2, 2017 Share Postat Septembrie 2, 2017 (editat) Final destination si o tona de noroc Multa sanatate Editat Septembrie 2, 2017 de mihai85 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Septembrie 2, 2017 Share Postat Septembrie 2, 2017 Noroc?! Mie-mi pare că a avut ceva ghinion! E adevărat, se putea și mult mai rău, dar, totuși... Însănătoșire grabnică! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate