Spartan Postat Septembrie 9, 2017 Share Postat Septembrie 9, 2017 (editat) Motor / camion cisterna lapte. Pierdut apex-ul (parerea mea, nu stiu nimic sigur...) http://www.punctul.ro/accident-grav-pe-dn-13-s-a-reluat-circulatia/ Editat Septembrie 9, 2017 de Spartan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Septembrie 9, 2017 Share Postat Septembrie 9, 2017 Am crezut ca nu o apuc vreodata sa scriu aici sau pe altundeva in situatii de genu. Este un amic de al meu. Eu nu sunt acolo, dar baietii care au venit in urma lui sunt cei cu care a plecat in tura(trebuia sa pelc si eu dar a internevit ceva intre timp). In momentul de fata este la targu mures stabilizat. Fractura de bazin si una din maini destul de rau avariata. Urmeaza sa intre in operatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakk Postat Septembrie 9, 2017 Share Postat Septembrie 9, 2017 Viteza prea mica . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Septembrie 9, 2017 Share Postat Septembrie 9, 2017 Viteza prea mica . Mult prea mica. A avut ghinion cu cisterna aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakk Postat Septembrie 9, 2017 Share Postat Septembrie 9, 2017 Mult prea mica. A avut ghinion cu cisterna aia. Nu-i problema , isi revine , daca n-a reusit acum are destul timp data viitoare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Septembrie 10, 2017 Share Postat Septembrie 10, 2017 Cat de nebun sa fii sa aduci un F4 in starea aia ? Cu ce i-o fi gresit saraca motocicleta ? Sanatate si minte mai multa pe viitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Septembrie 10, 2017 Share Postat Septembrie 10, 2017 " Viteza a fost ok dar virajul a fost prea strans " . Juha Kankkunen . Sanatate si recuperare usoara . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Septembrie 10, 2017 Share Postat Septembrie 10, 2017 Salvarea in Bucuresti ajunge in 15-30 minute si 15 minute ti se pare mult acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSF Postat Septembrie 11, 2017 Share Postat Septembrie 11, 2017 (editat) Countersteering is the answer. And the lack of experience. NICIODATĂ nu fii coada unui mai experimentat decât tine... De-aia motoriștii în vârstă stau în coada burtă-verzimii. Editat Septembrie 11, 2017 de GSF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate