trybe Postat Septembrie 12, 2017 Share Postat Septembrie 12, 2017 (editat) Salut, Incepand cu 22 Septembrie si pana in 1 Decembrie 2017, organizam tururi de initiere enduro pentru incepatori in zona Sibiu. Tururile se pot organiza in weekend dar si in timpul saptamanii. Oferta este all inclusive si include: Motocicleta + benzina Echipament 2 Zile de ride 2 Nopti cazare ( casa de oaspeti ) Mic dejun, pranz si cina Instructor - ghid Distractia este inclusa si "stinsa" la final cu bere, sau vin. Preturi: 590 RON / persoana 1080 / pachet cuplu. Pentru doamne si domnisoare am pregatit o motocicleta noua 4t 125. Locatia: Sibiu - Valea Hartibaciului Detalii tururi: http://www.transylvaniatrails.com/training-days/ Prezentare video: http://www.transylvaniatrails.com/ https://www.facebook.com/mototransylvaniatrails/ Pentru rezervari va rog sunati la numarul de telefon: 0746 602 988 sau trimiteti un e-mail la adresa: info@transylvaniatrails.comToate bune! Editat Septembrie 12, 2017 de trybe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Septembrie 12, 2017 Share Postat Septembrie 12, 2017 (editat) Salut, Pretul este sigur de 590 Ron persoana ? Pe site apare ca fiind 459 de euro Suna tentant, discut cu prietena si vedem ce iese, ea nu a mers niciodata pe motocicleta, abia se tine pe bicicleta ) LE: Am boldit ochii mai bine, intr-adevar pretul este de 590 de lei Editat Septembrie 12, 2017 de fratzyk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Septembrie 12, 2017 Share Postat Septembrie 12, 2017 Salut, care sunt datele disponibilie? Cati elevi maxim se pot inscrie simultan? mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trybe Postat Septembrie 12, 2017 Autor Share Postat Septembrie 12, 2017 Salut @fratzyk, Multumesc pentru mesaj. Pretul este 590 RON/persoana. Incercam sa promovam sportul asta pe 2 roti, si cred ca e un pret corect, facem asta din pasiune.Sper sa ne vedem la Sibiu... » Post actualizat in 12 Sep 2017 11:27Salut @Zimbrutza,Multumesc pentru mesaj,Se pot inscrie simultan 3 persoane, o motocicleta este de capaciatate mica ideala pentru cei care nu s-au mai dat cu motocicleta sau persoane de statura mai mica.Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Septembrie 12, 2017 Share Postat Septembrie 12, 2017 Sunt ceva date disponibile sau ne organizam 3 persoane si stabilim cu voi datele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draghe Postat Septembrie 12, 2017 Share Postat Septembrie 12, 2017 Salut. Nu am reusit sa va prind la tel. Am trimis un mail la adresa de contact. Sper sa ne vedem luna viitoare la SB Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuInCV Postat Septembrie 12, 2017 Share Postat Septembrie 12, 2017 Traseele sunt pur enduro ? Nu de alta, dar am un amic care acum face scoala, deci inca nu are plasticul si mi-ar placea sa vin cu el, doar ca evident el nu are cum sa mearga pe sosea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trybe Postat Septembrie 12, 2017 Autor Share Postat Septembrie 12, 2017 (editat) Salut,@Zimbrutza Daca este pentru week-end atunci locuri disponibile pentru 3 mai sunt: ultimul weekend din Septembrie, weekend 3,4 Octombrie si weekend-urile din Noiembrie. *Mai sunt 2 locuri libere pentru weekend-ul 2 din Octombrie.Pentru tururile din timpul saptamanii putem discuta.@draghe V-am trimis email.@RuInCV Traseele sunt enduro, nu este nevoie de carnet. Multumesc! Editat Septembrie 12, 2017 de trybe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ahile Postat Septembrie 12, 2017 Share Postat Septembrie 12, 2017 Salut! Suna bine! Cam cat dureaza aventura pe roti in fiecare zi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trybe Postat Septembrie 12, 2017 Autor Share Postat Septembrie 12, 2017 Salut, La tururile anterioare au fost intre 4-5 ore de ride (fara pauzele din teren), dar asta depinde de participanti ( in principiu conditia fizica ) si de vreme, etc.Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Z.Lucian Postat Septembrie 12, 2017 Share Postat Septembrie 12, 2017 (editat) Salut, Pentru week-endul 14-15 octombrie aveti liber? Ma intereseaza pentru mine si sotie. Multumesc. Editat Septembrie 12, 2017 de Z.Lucian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trybe Postat Septembrie 12, 2017 Autor Share Postat Septembrie 12, 2017 Salut,Va rog sa-mi trimiteti un email la adresa info@transylvaniatrails.com, verfic agenda si va raspund pe email.Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trybe Postat Septembrie 12, 2017 Autor Share Postat Septembrie 12, 2017 Seara buna,Incepem in toamna si putem continua in primavara. Numarul minim este de 3 persoane. Nu exista parcare pazita in locatie dar putem sa gasim o varianta.Din pacate pentru copii nu putem organiza sedinte de pregatire. Imi puteti trimite un email pe adresa info@transylvaniatrails.com si o sa va raspund la intrebarile despre tururile din cursul saptamanii.Multumesc. » Post actualizat in 13 Sep 2017 05:39Salut, @taong mapagbiro Scuze, trebuie sa corectez, numarul maxim este de 3 persoane/tur.Turul se poate face si cu singur rider. Multumesc. » Post actualizat in 19 Sep 2017 08:59Buna ziua,Mai sunt doua locuri libere pentru 20-22 Octombrie si 3 locuri pentru 29 Septembrie - 1 Octombrie. O zi buna! » Post actualizat in 24 Sep 2017 16:13Seara buna, Cam asa a fost in weekend https://www.flickr.com/photos/151692763@N08/albums/72157687112878523 Pentru weekendul 29 Septembrie -1 Octombrie sunt doua locuri libere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielt Postat Octombrie 22, 2017 Share Postat Octombrie 22, 2017 Am fost si totul a fost perfect. Cazare ok, curata si linistita. Mancare foarte buna. Am petrecut 2 zile pe coclauri si a fost fantastic. Am invatat multe si sper sa revin sa invat si mai multe. Spor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draghe Postat Octombrie 23, 2017 Share Postat Octombrie 23, 2017 Super experienta !!! Am fost la Hozman weekendul trecut (20-22 Oct) si a fost de senzatie !!! Trasee faine, moto bune, vreme de vis !!! Multumesc Gabi ptr rabdare si ptr ca ne-ai invatat atat de multe in atat de putin timp !!! Abia astept sa mai fur un we doar ptr mine Toate bune Dragos » Post actualizat in 23 Oct 2017 14:43si poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draghe Postat Mai 16, 2018 Share Postat Mai 16, 2018 (editat) Am mai facut o tura cu Gabi weekendul trecut... SUPER SUPER !!! Editat Mai 16, 2018 de draghe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legend Postat Iunie 7, 2018 Share Postat Iunie 7, 2018 Daca sunt 3 rideri din Timisoara/ Lugoj/Caransebes/Hunedoara care vor sa mearga la curs si mai au nevoie de o persoana sa ma contactete PM, as dori sa vin si eu intr-un weekend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ahile Postat Aprilie 1, 2019 Share Postat Aprilie 1, 2019 Se mai organizeaza ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate