pierrotlefou Postat Septembrie 17, 2017 Share Postat Septembrie 17, 2017 Pentru cei ce vor sa aiba parte de o mica evadare aproape de Bucuresti, imi permit sa sugerez Bucuresti - Targoviste - Clung Muscel. De acolo fie cale intoarsa, fie cu putina rabdare trecut pe la Rucar - Bran - Rasnov - Paraul Rece - Sinaia - Ploiesti - Bucuresti (ultima portiune via autostrada neterminata ever...). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Septembrie 17, 2017 Share Postat Septembrie 17, 2017 (editat) Mda, stopuri, imbulzeala, nervi cel putin asa a fost toata vara. Editat Septembrie 17, 2017 de vlad58 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigore1 Postat Septembrie 17, 2017 Share Postat Septembrie 17, 2017 Pierrot..ai fost sau vrei sa mergi? Eu as merge maine sau poimaine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Septembrie 17, 2017 Autor Share Postat Septembrie 17, 2017 Pierrot..ai fost sau vrei sa mergi? Eu as merge maine sau poimaine. Am fost azi pe Bucuresti - Targoviste - Clung si retur. In urma cu cateva saptamani am fost pe un alt parcurs la fel de solicitant si frumos: Bucuresti - Targoviste - Pucioasa - Fieni - Sinaia - Campina - Ploiesti - Bucuresti (via autostrada neterminata). A fost intr-o sambata, fapt ce mi-a permis sa evit aglomeratia spre Bucuresti. Atentie la "autostrada", nu exista nici o statie de benzina, iar eu am riscat trecand pe "rezerva". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Septembrie 17, 2017 Share Postat Septembrie 17, 2017 Daca ajungeti pe la Campulung, va recomand sa o luati spre Cabana Voina (prin Leresti). E ca un mini-transfagarasan . In functie de mobra, se poate merge mai departe pe forestier, spre Cabana Cuca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Septembrie 17, 2017 Autor Share Postat Septembrie 17, 2017 Daca ajungeti pe la Campulung, va recomand sa o luati spre Cabana Voina (prin Leresti). E ca un mini-transfagarasan . In functie de mobra, se poate merge mai departe pe forestier, spre Cabana Cuca. Bun sfat. Cunosc si acel drum, insa dupa Cabana Voina e cam off-road, deci Bandita mea sigur nu face fata... » Post actualizat in 17 Sep 2017 17:54 Pierrot..ai fost sau vrei sa mergi? Eu as merge maine sau poimaine. Lucky you... E momentul sa profiti, vremea se strica. P.S. A propos de citatul din semnatura, parerea mea umila este ca o exprimare corecta suna asa "da sperante multor oameni" (si nu "la foarte multi")" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate