MotorSpyrit Postat Septembrie 23, 2017 Share Postat Septembrie 23, 2017 Salutare tuturor, profitând de zile însorite din această toamnă am hotarât sa facem o expediție prin codrii si "munții" de calcar ai Orheiului Vechi. Las să vorbească pozele pentru mine si seara am ajuns la gazda mult asteptata Reședința Rotundu (recomand) acum cateva reparat în drum P.S. Nu ezitați să veniți în Basarabia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Septembrie 23, 2017 Share Postat Septembrie 23, 2017 Foarte frumos baieti. Ce-au patit amortizoarele ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotorSpyrit Postat Septembrie 23, 2017 Autor Share Postat Septembrie 23, 2017 Foarte frumos baieti. Ce-au patit amortizoarele ? N-am ideie cum au putut sa iasă "capul" din filet, le-am înșurubat la loc si am mers mai departe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 23, 2017 Share Postat Septembrie 23, 2017 Superb !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GAVROCHE Postat Septembrie 23, 2017 Share Postat Septembrie 23, 2017 Felicitari, foarte frumos! Nota 10+ pt. Foto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Septembrie 23, 2017 Share Postat Septembrie 23, 2017 Foarte frumos , daca nu mi se defecta masina ieri azi eram sigur cu voi in vreun atas ca pasager . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat Septembrie 24, 2017 Share Postat Septembrie 24, 2017 Bravo baieti! Felicitari pentru tura si poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondacbrF4si Postat Septembrie 24, 2017 Share Postat Septembrie 24, 2017 SUPERB,BRAVO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigore1 Postat Septembrie 25, 2017 Share Postat Septembrie 25, 2017 Bravo voua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Septembrie 25, 2017 Share Postat Septembrie 25, 2017 (editat) Foarte derutanta poza nr 3. Pe urma m-am prins. Editat Septembrie 25, 2017 de vlad58 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate