middle_of_nowhere Postat Septembrie 23, 2017 Share Postat Septembrie 23, 2017 (editat) Salut, 3 mobre pana acum, tura scurta catre sud... Exista 2 variante: 1. Bucuresti, Daia, Oltenita(masa), Manastirea, Sarulesti, Fundulea, Bucuresti. https://goo.gl/maps/MUTpxKdJqYu Sau, 2: Bucuresti, Ruse, Manastirea in stanca Basarabovo, Cherven, Ruse(masa la Happy), Bucuresti. https://goo.gl/maps/yrkoM7YMJRS2 Poate reusim sa invartim roata impreuna. Pt cei interesati, la 9:30 o parte ne intalnim la Petrom Grigorescu, urmand sa mai facem o oprire(daca mai vine cineva) la Petrom Jilava. Editat Septembrie 23, 2017 de middle_of_nowhere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Septembrie 23, 2017 Share Postat Septembrie 23, 2017 La 2 adaugati si Churches of Ivanovo, e cel mai spectacol dintre toate obiectivele astea de langa Ruse. E fain traseul asta, eu am mai vizitat atunci si pestera Orlova (langa Dve Mogili) si nu mi-a parut rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Septembrie 23, 2017 Autor Share Postat Septembrie 23, 2017 Notat! Multumesc. Hai si tu, sa fii ghid. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Septembrie 23, 2017 Share Postat Septembrie 23, 2017 Sunteti incepatori? Ca as avea chef sa ard benzina maine nu sa merg la consum daca tot e tura scurta ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Septembrie 23, 2017 Share Postat Septembrie 23, 2017 Ms pt invitatie, dar am fost recent (cred ca mai putin de o luna) pe ruta asta si parca as vrea altceva . Maine bag un Targoviste - Campulung - Cabana Voina, asa scurt, ca nu vreau sa pierd MotoGP-ul. Traseul facut de mine a fost asta: LINK. Mi s-a parut foarte tare ca in doar 120km rulati pe pamant bulgaresc am vizitat asa multe chestii. Dar vezi ca se pierde timp la fiecare...eu am plecat din Bucale la 8 dimineata si parca pe la 7 jumate seara am ajuns inapoi acasa (m-am oprit si eu in Ruse sa mananc). P.S.: pregatiti-va sa urcati per pedes la fiecare dintre obiective. Eu cand am fost era si cald (vreo 30 grade) si mi-a iesit sufletul la cate scari a trebuit sa urc echipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Septembrie 24, 2017 Share Postat Septembrie 24, 2017 Vezi ca drumul din Leresti spre Voina e inchis duminica! E etapa de viteza in coasta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Septembrie 24, 2017 Autor Share Postat Septembrie 24, 2017 DiarM: nu, nu suntem incepatori. O sa mergem intins, dar nu chiar ca la moto gp. Ovi_ice: nu o sa vizitam chiar tot(eu, cel putin, sunt cam paralel cu cele sfinte. Multumim de recomandari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Septembrie 24, 2017 Share Postat Septembrie 24, 2017 Ma lipesc si eu la tura voastra. O sa fiu la petrom jilava la ora 10. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Septembrie 24, 2017 Autor Share Postat Septembrie 24, 2017 K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Septembrie 24, 2017 Share Postat Septembrie 24, 2017 La ora 10:00 la Jilava si noi. Mergem cu voi...si vedem daca ne tinem impreuna » Post actualizat in 24 Sep 2017 07:07 Am ajuns...nu o fi bun Petromul?:-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Septembrie 24, 2017 Autor Share Postat Septembrie 24, 2017 Bai baieti, a fost o tura pe cinste. Va multumesc pentru compania de buna calitate. Sper sa repetam plimbarea in formula asta cat de des. Scuze ca am trecut pe langa OMV in viteza...dar stiati ca aveam motive intemeiate. ) Revin cu poze imediat ce ajung la un calculator. Acum sunt in parc cu fimiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 24, 2017 Share Postat Septembrie 24, 2017 Am fost lenes azi. Bag si eu next Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Septembrie 24, 2017 Share Postat Septembrie 24, 2017 Da, fu muy bonito. Bine, mai mult muy. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Septembrie 24, 2017 Autor Share Postat Septembrie 24, 2017 Ahahahaaha! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Septembrie 25, 2017 Share Postat Septembrie 25, 2017 Habemus poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Septembrie 25, 2017 Autor Share Postat Septembrie 25, 2017 Part 1 » Post actualizat in 25 Sep 2017 10:322 » Post actualizat in 25 Sep 2017 10:423 » Post actualizat in 25 Sep 2017 10:43Damn...le-a intors asta cum a vrut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Septembrie 25, 2017 Share Postat Septembrie 25, 2017 Ce-ai vizitat pana la urma ? Vad in poze Basarabovo si Cerven. La Ivanovo ati ajuns ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Septembrie 25, 2017 Autor Share Postat Septembrie 25, 2017 Nu am ajuns...s-a plecat foarte tarziu si unii dintre noi aveam deadline. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Septembrie 25, 2017 Autor Share Postat Septembrie 25, 2017 Cata profunzime...si adevar...)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Septembrie 25, 2017 Share Postat Septembrie 25, 2017 (editat) Nu-i nimic, next time (chiar merita Ivanovo ). Ma bucur ca v-au placut stancile bulgarilor Editat Septembrie 25, 2017 de ovi_ice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate