Ahile Postat Septembrie 29, 2017 Share Postat Septembrie 29, 2017 Salut! Daca sunt detinatori ai acestui model, m-ar interesa daca are probleme specifice, daca ar trebui sa fiu atent la ceva anume. Ma intereseaza sa achizitionez unul. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Septembrie 29, 2017 Share Postat Septembrie 29, 2017 Nu este mai simplu sa iti tragi informatiile acestea de pe net, in detaliu? Oricum ca sa iti raspund, eu am z750 din 2008 (similar Z1000) si iti pot spune ca este o motocicleta foarte versatila si, din experienta mea dupa acest sezon destul de fiabila. Propulsorul mi s-a parut mai "cu personalitate", mai "cald" decat la celelalte motociclete pe care le-am avut. Cutia este destul de precisa si reusita. Chiar daca este o motocicleta mai grea decat o vitezana, sa stii ca nu prea ii simti greutatea. Nu stiu ce ai mai avut, si ce nivel de asteptare ai, insa eu iti recomand! Personal nu m-as mai intoarce la vitezane, iar datorita aspectului care imi place foarte mult, nici nu m-as duce la alte naked-uri. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unaetnumitsirc Postat Septembrie 29, 2017 Share Postat Septembrie 29, 2017 Amortizorul spate la z750 2007+ e varza, iar din cate am auzit, si la z1000 din aceeasi perioada de ani e la fel. In rest motoreta buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
linoleu Postat Septembrie 29, 2017 Share Postat Septembrie 29, 2017 (editat) ^^ Multa lume am inteles ca inlocuieste amortizorul spate cu unul mai reusit. Se potriveste bolt on de pe alt model? Editat Septembrie 29, 2017 de linoleu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ahile Postat Septembrie 29, 2017 Autor Share Postat Septembrie 29, 2017 Am gasit informatii despre el pe tovarasul google, dar voiam sa aud parerile voastre in caz ca ati "butonat" modelul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Septembrie 29, 2017 Share Postat Septembrie 29, 2017 Eu am amortizorul spate si furca de pe un ninja. Intr-adevar pe z750 cel original este varza, insa pe Z1000 din ce am inteles este unul superior calitativ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate