mihai c Postat Iunie 30, 2022 Share Postat Iunie 30, 2022 pt service-uri desigur O recomandare pt intinerit furca fata la SH300? (cele de spate parca se schimba,nu se repara) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iunie 30, 2022 Autor Share Postat Iunie 30, 2022 Acum 1 oră, mihai c a spus: parea original Honda,nimic Malossi cica original e malossi pt cele facute in IT:)) eram curios de cum scrie, atata tot. multumesc 1 oră în urmă, ENEOS a spus: Pfff, fără Malossi viața e pustiu! Multumesc tare. De fapt fara oameni buni e pustie viata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Aprilie 17, 2023 Share Postat Aprilie 17, 2023 On 6/30/2022 at 10:52 PM, mihai c said: O recomandare pt intinerit furca fata la SH300? am pus ulei 10W in furca fatza ,insa nu sunt f multumit;poate 15W era mai potrivit;a incercat cineva ?suspensia e cam la fel la toate maxi-urile Honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Miercuri la 20:55 Share Postat Miercuri la 20:55 Update la suspensia spate Honda SH300/Forza300:cumparasem 2 amortizoare YSS,varianta basic,amortizoarele bune dar arcurile mai groase si sensibil mai tari,poate erau bune pt cineva cu +100kg;pina la urma le-am desfacut si am montat arcurile originale,putin scurtate si in sfarsit e ok. Din recenziile de pe Yt reiese ca marea majoritate a amortizoarelor aftermarchet au arcurile prea tari La urmatorul service de furca fata am sa ii pun valve PD Yss diametru 26.5 si ulei 15W Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate