ianachim Postat Octombrie 8, 2017 Share Postat Octombrie 8, 2017 au fost mai multe dar pana la urma nu numarul conteaza ci cum le traiesti... Imi era dor de o pulpa' de caracatita asa ca cel mai bine era sa fie prajita la mama" ei, si sa imbin curbele cu mirosul marii si aerul de munte clar nu se putea decat pe THASSOS Daca e Mai si Octombrie se impune tura pe insula linistita si lipsita de aglomeratia si nebunia verii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Octombrie 8, 2017 Share Postat Octombrie 8, 2017 Mirosul marii? Pai pe mine asta m-a frapat ca nu miroase deloc. Ultimul clip e cumva Arsanas? Se putea face baie? Mai erau viespi? Cand ma gndesc ca acu o luna eram acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 8, 2017 Autor Share Postat Octombrie 8, 2017 (editat) cand opream motorul navaleau pe zona frontala iar cand am stat in hamac m am felicitat ca l am luat cu plasa dar in mers nu au fost probleme cu viespile apa calda si temp exterioara 22-24 Editat Octombrie 8, 2017 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Octombrie 9, 2017 Share Postat Octombrie 9, 2017 se cam incalzise saua in curba asta? min 4:35 Multumim pentru tura impartasita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 9, 2017 Admin Share Postat Octombrie 9, 2017 iar cand am stat in hamac m am felicitat ca l am luat cu plasa Hamacul l-ai inchiriat sau este al tau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 9, 2017 Autor Share Postat Octombrie 9, 2017 se cam incalzise saua in curba asta? min 4:35 2017-10-09_10-17-22.jpg Multumim pentru tura impartasita! ma tot uitam dupa un loc de lansat drona si m a furat peisajul.... mai patesc asta cand merg sa fac poze si in loc sa fiu atent la curbe ma uit sa vad ce pot fotografia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 9, 2017 Share Postat Octombrie 9, 2017 frumos filmat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 10, 2017 Autor Share Postat Octombrie 10, 2017 Sa-ti aduc o drona sa te antrenezi ? un phantom 4 pro daca se poate ... vreau si eu. unul... ca am ajuns sa ma angajez sa schimb drona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate