yoyo_man Postat Octombrie 13, 2017 Share Postat Octombrie 13, 2017 Copiat de pe Facebook de la Diana Păunescu ACTE SI CHEI GASITE! Colegii mei au gasit in tomberonul de gunoi de la munca o borseta mare neagra care contine: - 3 carti identitate auto (2 de moto, 1 de auto), - 1 code card moto (de la prima motocicleta) cu 2 chei (1 rosie 1 neagra) - 2 chei moto de la cea de-a doua motocicleta - 2 chei de la masina (logan). Dati share masiv, poate gasim proprietarul (POPA CEZAR MARIAN), care cred ca e disperat. Actele si cheile sunt la mine, se dau cu dovada CI. zona unde au fost gasite este Splaiul Unirii nr 160, in incinta curtii fostei Bumbacarii Romane, langa Autogeneral. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat Octombrie 13, 2017 Share Postat Octombrie 13, 2017 Preda-le la Politie. Il gasesc fara probleme; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Octombrie 13, 2017 Autor Share Postat Octombrie 13, 2017 Vor fi predate dar pana se mișcă politia, pana ajunge proprietarul acolo, poate vede cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Octombrie 13, 2017 Share Postat Octombrie 13, 2017 CIV-urile alea nu au si ele o adresa, ceva? Daca adresa e tot in Bucuresti, e stupid sa postezi pe forumuri si facebook poate poate s-o gasi omul care le-a pierdut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Octombrie 13, 2017 Share Postat Octombrie 13, 2017 Off topic Cazul de fata imi aduce aminte de un banc - unul suna la radio, intra in direct si spune: domnule, am gasit pe strada un portofel cu buletin de identitate, permis, carduri, toate pe numele de Vasilica cel Viteaz. Tot in portofel mai erau si 3000 lei. La care DJ-ul de la radio zice: oauu ce om bun sunteti, a-ti sunat la radio poate aude pagubitul ca cineva i-a gasit portofelul si poate sa-l recupereze? Raspunsul: nuuuu, am sunat sa-i dau o dedicatie. On topic sper ca pagubitul sa le recupereze cat mai repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Octombrie 14, 2017 Share Postat Octombrie 14, 2017 La Politie cu ele.... Asta daca nu cumva gasitorul inca mai spera la o savarina.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irinel2006 Postat Octombrie 14, 2017 Share Postat Octombrie 14, 2017 Dupa cum stiti orice bun gasit, trebuie musai predat la politie in termen de 10zile de la gasire, altfel se considera furt. Deci atentie cu borsetele gasite si nepredate autoritatilor. Proprietarul poate face declaratie la politie, precum ca, actele si banii i-au fost furati. Cat despre anunturile astea de pe facebook, 98% dintre ele sunt fake'uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate