andutzu_85 Postat Decembrie 4, 2017 Share Postat Decembrie 4, 2017 Nimic nou??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Decembrie 5, 2017 Autor Share Postat Decembrie 5, 2017 Cea mai noua treaba e beltgrinderul, mai trebuie vopsit cadrul, dupa ce l-am facut si am lucrat cu el imi era ciuda ca nu l-am realizat mai repede. E facut pentru banda abraziva de 50x1800mm, asta se gaseste in comert. Urmatorul post am sa pun niste piese realizate cu el. Dar la prima proba am ascutit aproape toate cutitele din casa cu banda de granulatie 240, doar asta am avut de proba cand l-am realizat, au iesit brici . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Decembrie 5, 2017 Share Postat Decembrie 5, 2017 f tare, si eu vreau sa-mi fac unul de ceva timp , vezi ca exista de cumparat roti de cauciuc , (contact wheels) , sau poti sa treci niste furtun peste o roata de metal .. de la 250mm od in sus poti sa faci hollow grind pe cutite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Decembrie 5, 2017 Autor Share Postat Decembrie 5, 2017 M-am inspirat de aici: http://dcknives.blogspot.ro/p/2-x-72-belt-grinder.html?m=1 doar sistemul de intindere a benzii si reglare e mai simplu al meu ( asa cred ), bine ca am baza de acum accesorii am sa le construiesc incet cu incet. Iar primele piese facute pentru un client sunt astea, nu spun ce sunt va las sa ghiciti , sunt din inox si atasez si foto cu materialele din care au fost realizate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Decembrie 6, 2017 Share Postat Decembrie 6, 2017 M-am inspirat de aici: http://dcknives.blogspot.ro/p/2-x-72-belt-grinder.html?m=1 doar sistemul de intindere a benzii si reglare e mai simplu al meu ( asa cred ), bine ca am baza de acum accesorii am sa le construiesc incet cu incet. Iar primele piese facute pentru un client sunt astea, nu spun ce sunt va las sa ghiciti , sunt din inox si atasez si foto cu materialele din care au fost realizate. Ceva "branzofil"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berbec Postat Decembrie 6, 2017 Share Postat Decembrie 6, 2017 Ustensile folosite in Ortopedie !! M-am inspirat de aici: http://dcknives.blogspot.ro/p/2-x-72-belt-grinder.html?m=1 doar sistemul de intindere a benzii si reglare e mai simplu al meu ( asa cred ), bine ca am baza de acum accesorii am sa le construiesc incet cu incet.Iar primele piese facute pentru un client sunt astea, nu spun ce sunt va las sa ghiciti , sunt din inox si atasez si foto cu materialele din care au fost realizate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Decembrie 6, 2017 Share Postat Decembrie 6, 2017 No way... Sunt unelete de verificat maturarea parmezanului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Decembrie 6, 2017 Autor Share Postat Decembrie 6, 2017 Este corect, doar ca nu stiu cu ce se ocupa clientul , ma gandeam ca nu stie nimeni , oricum din prietenii mei nu a stiut nimeni ce sunt si sunt cativa care au legatura cu spitalele. Urmatorul post il fac cu suportul pentru aparatele mele de sudura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Decembrie 8, 2017 Autor Share Postat Decembrie 8, 2017 Suportul pentru aparatele de sudura l-am facut din resturi de teava patrata ce le aveam prin gospodarie (de asta nu am foto din timpul constructiei), rotile sunt de la un pat de spital, e usor de tras prin garaj, mai trebuie sa ii adaptez franele pe roti dar nu ma deranjeaza cu nimic deocamdata. Eu zic ca a iesit destul de bine avand in vedere ca e facut din resturi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Decembrie 8, 2017 Share Postat Decembrie 8, 2017 Bombe pe roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TR Emilian Postat Ianuarie 6, 2018 Share Postat Ianuarie 6, 2018 Salut, faci cumva si sissybar la comanda? M-ar interesa pt un Intruder M800 din 2006 stock fara nimic pe el si vreau usor usor sa-i iau accesoriile necesare. Am gasit pe net un model interesant ce e gandit pt Harley Sportster ce mi-a placut maxim doar ca era pe AliExpress si nu prea am incredere sa dau 300$ pe ceva ce trebuie sa modific apoi Daca te tenteaza proiectul da-mi un PM sa discutăm detaliile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Februarie 20, 2018 Autor Share Postat Februarie 20, 2018 Merci de feedbackul pozitiv. Dupa mecanica si iar mecanica, nu am mai avut nici un proiect sa ma destresez, asa ca intr-o seara ma uitam la niste discuri de frana vechi si am zis sa incerc sa fac ceva cu ele. Asa ca am facut o secure si o moto din suruburi vechi (si o piulita noua )) ). Mai am proiecte de secure, va urma... . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Martie 13, 2018 Share Postat Martie 13, 2018 Misto Petrule, misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Martie 13, 2018 Autor Share Postat Martie 13, 2018 Sunt doar obiecte ornamentale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Martie 14, 2018 Autor Share Postat Martie 14, 2018 Sunt nepretuite , preturi si detalii pe PM sau la telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emircea Postat Martie 29, 2018 Share Postat Martie 29, 2018 Daca le vedea Mihai Viteazu', ramaneai de mult fara ele . Daca ai ceva timp liber, ti-l umplu eu. Stai sa ma linistesc un pic cu job-ul si alte prostii personale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate