GIGI98 Postat Noiembrie 5, 2017 Share Postat Noiembrie 5, 2017 Salutare băieți. As avea nevoie să mă ajutați și pe mine cu o problema. Seaua de pe fata de la IJ ul meu 56 este crăpată si deteriorată. Am vorbit cu un nene si a zis ca îmi poate da numai guma fără suport la 200 de lei. E posibil să pun guma aceea pe suportul meu? Nu stiu cum as putea sa bag in guma cele două sârme din exterior. Iar prețul e bun? Știți cumva undeva de unde pot sa îmi fac si eu rost de o sea buna? Se merita sa schimb doar cauciucul? Mulțumesc mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius03NMG Postat Noiembrie 6, 2017 Share Postat Noiembrie 6, 2017 Mie unul mi se pare cam mult 200 lei numai pe guma! Intradevar sunt cam greu de găsit șeile respective. Dacă îți dădea și suportul in banii aia era ok, vb cu el și poate o rezolvați! Pune o poza cu ce ai tu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Noiembrie 6, 2017 Share Postat Noiembrie 6, 2017 Nu e mult, dacă-i guma bună. Io am luat gumă care arăta perfect, dar s-a copt după nici doi ani de folosire, în timp ce guma veche de 50 și de ani de la cealaltă șa se ține perfect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIGI98 Postat Noiembrie 6, 2017 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2017 E guma originala da acum nu stiu daca pot baga sârmele alea în interior » Post actualizat in 06 Nov 2017 09:07 Asta mi o dă el » Post actualizat in 06 Nov 2017 09:08 Asta mi o dă el » Post actualizat in 06 Nov 2017 09:10 Seaua are pe spate patru sârme. Doua care vin pe mijloc prinse cu piulițe iar celelalte două intra in spate in sea si in fata trece prin cauciuc. Nu stiu daca as putea o bag acolo » Post actualizat in 06 Nov 2017 09:42 Cam așa arată a mea )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius03NMG Postat Noiembrie 6, 2017 Share Postat Noiembrie 6, 2017 Salutare băieți. As avea nevoie să mă ajutați și pe mine cu o problema. Seaua de pe fata de la IJ ul meu 56 este crăpată si deteriorată. Am vorbit cu un nene si a zis ca îmi poate da numai guma fără suport la 200 de lei. E posibil să pun guma aceea pe suportul meu? Nu stiu cum as putea sa bag in guma cele două sârme din exterior. Iar prețul e bun? Știți cumva undeva de unde pot sa îmi fac si eu rost de o sea buna? Se merita sa schimb doar cauciucul? Mulțumesc mult. E posibil, eu am luat șa completa, cu suport și guma buna (originala) la 150 lei. De aia e posibil să mi se pară mult 200 doar guma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Noiembrie 6, 2017 Share Postat Noiembrie 6, 2017 Asta mi o dă el Asta-i gumă de China. Am avut și așa. N-a ținut nici măcar un sezon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIGI98 Postat Noiembrie 6, 2017 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2017 E clar. Atunci n am ce face cu ea » Post actualizat in 06 Nov 2017 11:07 Mulțumesc mult. Înseamnă că trebuie să îmi caut ceva mai serios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Noiembrie 6, 2017 Share Postat Noiembrie 6, 2017 Am una veche dar bună.e cea din stânga.are şi suport.Te interesează? Mai vin cu ceva poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Noiembrie 19, 2017 Share Postat Noiembrie 19, 2017 Are Gaspar gume foarte bune la 80 lei. Le pui fara probleme, nu crapă nu pleznesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Noiembrie 20, 2017 Share Postat Noiembrie 20, 2017 Dacă ai chiorul noroc să-ți trimită o gumă fabricată cum trebuie ... nu ai probleme nici la montaj nici la uzură. ...asta nu e o regulă ( omul , pentru a satisface cererea de piese , cumpără de unde găseşte ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIGI98 Postat Noiembrie 22, 2017 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2017 Pinnochio am văzut că ai ceva sei, lasă mi te rog un număr de telefon ca să te sun. O vinzi doar pe cea de fata? Sau si pe cea de spate? Poti sa îmi pui o poza cu suportul celei din fata? Mulțumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Noiembrie 23, 2017 Share Postat Noiembrie 23, 2017 (editat) Salut,pun acum.Cealaltă e promisă lui Nika(255b)Vorbeste cu el.Poate nu o mai vrea. Editat Noiembrie 23, 2017 de pinnochio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIGI98 Postat Noiembrie 23, 2017 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2017 (editat) Ok. Mulțumesc Editat Noiembrie 23, 2017 de GIGI98 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate