trasan Postat Decembrie 15, 2017 Share Postat Decembrie 15, 2017 Sa fie o incercare Bucuresti, marti (prima zi de dupa ploaie si ninsoare), 19.12.2017, ora 18.30, locul il stabilim in functie de participare. Sa repunem Varna pe harta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Decembrie 15, 2017 Share Postat Decembrie 15, 2017 Cristi, uite...asa tata, asa fiu...adica fii-miu'...azi! Sa nu se mai mire lumea, nu toti au pus castile si manusile in cui! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Decembrie 15, 2017 Autor Share Postat Decembrie 15, 2017 Cristi, uite...asa tata, asa fiu...adica fii-miu'...azi! Sa nu se mai mire lumea, nu toti au pus castile si manusile in cui! Bravo, asta imi place sa vad, oameni cu sange in instalatie si care se dau. Ca de alde d'astia de ii vaneaza copacii vara si de motociclisti de tastatura sunt satul. Vremea, atat timp cat iti adaptezi stilul de mers, este inca foarte buna pentru plimbare. Sa ne auzim cu bine Ivan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Decembrie 15, 2017 Share Postat Decembrie 15, 2017 Stii ce-a zis fiul cand i-am zis ca pun poza pe forum?! Cica: "stai sa vezi discutii, cauciucuri reci, asflat lunecos, aderenta scazuta...dar daca le-ai pune poza cu tine cand aduceai bradul de Craciun pe zapada de-o juma' de metru, la minus 20 grade, de la 100 km pe sens, pe motor, ce-ar mai zice?!"... Asa ca dati-i bice... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trasan Postat Decembrie 18, 2017 Share Postat Decembrie 18, 2017 https://goo.gl/maps/LzKh6syGm322 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Decembrie 18, 2017 Autor Share Postat Decembrie 18, 2017 Traian, cu tot respectul, inteleg ce vrei sa faci, dar eu unul nu am timp de pierdut dand explicatii unor oameni cu un comportament pueril. Imi dai de veste cand ai chef de o betie sau pur si simplu de povestit, vin cu mare drag. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 18, 2017 Share Postat Decembrie 18, 2017 Cristi, uite...asa tata, asa fiu...adica fii-miu'...azi! Sa nu se mai mire lumea, nu toti au pus castile si manusile in cui! Ahaaa, deci fiu'tu e cu cotoarba aia de 600RR pe Drumu' Fermei, huh? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Decembrie 19, 2017 Share Postat Decembrie 19, 2017 Niet, pe Fermei sta fiica...si probabil ginerica militianu' mai da gornet la cate una de-a unor fini...fiul are un F4i. Iar fiica poate fi vazuta cu un bembelica de 700, asta cand nu vasleste cu Mertanu' lu' ala de la Talisman (B.xx.TAL). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate