ovi_ice Postat Decembrie 7, 2017 Share Postat Decembrie 7, 2017 Ce parere aveti despre firma Halvarssons: http://jofama.se/mcsm/ ? Ati avut/vazut vreodata echipament de la ei ? Eu tot caut o geaca de vreme rece si mi-au atras atentia cateva modele de la ei. Din ce-am mai citit pe formurile din afara (in UK in special), parerea unanima e ca sunt la calitatea Rukka, doar ca ceva mai ieftini. Si ma gandesc ca fiind si astia nordici (Suedia mai precis) or sti sa faca o geaca de ploaie/vreme rece care sa nu fie doar marketing BS. E oare teapa nordica (gen produse mediocre cu preturi umflate) sau the real shit ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 7, 2017 Admin Share Postat Decembrie 7, 2017 Fac lucruri de foarte buna calitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Decembrie 7, 2017 Autor Share Postat Decembrie 7, 2017 Pai ? Poti sa dai mai multe detalii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian45 Postat Decembrie 7, 2017 Share Postat Decembrie 7, 2017 am si eu lucruri de la ei si sunt deosebit de buna calitatate . nu inteleg ce detalii ai vrea sa-ti spuna . cumpara cu incredere ce ai nevoie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Decembrie 7, 2017 Autor Share Postat Decembrie 7, 2017 Pai tin sau nu la ploaie ? Din ce vad cam toate gecile lor sunt laminate (desi nu cu Gore-Tex, ci un material proprietar) si asta e un punct forte pt mine fiindca nu suport sistemul clasic cu enspe mii de layere. Is curios si cum e cu sizing-ul. De exemplu la Rukka vad ca ar fi cu un numar mai mare (chiar acu ma uitam la un review pe revzilla). La Halvarssons e "true to size" ? Adica un 52 la ei corespunde cu 52 la Dainese ori L la Revit ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Decembrie 7, 2017 Share Postat Decembrie 7, 2017 (editat) Hmmm, interesant. Nu am auzit pana acum de ei, dar o sa incerc sa aflu mai multe amanunte. O sa trec pe lista finala langa Rev it si Clover inca un nume :Halvarssons. Editat Decembrie 7, 2017 de MirceaB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 7, 2017 Admin Share Postat Decembrie 7, 2017 Pai ? Poti sa dai mai multe detalii ? Faptul ca sunt nordici este suficient ca sa-ti dai seamde calitatea produselor lor. Oamenii fabrica echipamente militare pentru armata norvegiana, suedeza, ceha, britanica etc Citeste mai multe despre ei pe site-ul lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate