Fanel27 Postat Ianuarie 18, 2018 Share Postat Ianuarie 18, 2018 Salutari dragi colegi, fiind in repaus atat de la calarit, m-am gandit ca ar trebui sa imi completez garderoba si cu o pereche de pantaloni, si am posibilitatea sa cumpar de la alpinestars 4 modele de pantaloni. Modelele sunt astea: Alpinestars Black Andes v2 DRYSTAR Sonoran Air Drystar Overpants Alpinestars AST-1 Waterproof Pants ALPINESTARS RADON DRYSTAR Aveti careva vreunul din modelele astea? Cum se comporta? Orice opinie este binevenita. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Ianuarie 22, 2018 Share Postat Ianuarie 22, 2018 Alpinestars Black Andes Drystar am, sunt comozi si cel mai important dupa 300 km de ploaie continua si ploua in draci , eram uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel27 Postat Ianuarie 22, 2018 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2018 spre aia ma indreptam si eu, sunt curios cum se simt si cum se comporta, multumesc mult de opinie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Ianuarie 22, 2018 Share Postat Ianuarie 22, 2018 Trebuie să-i probezi. Eu am încercat trei mărimi și nu mi s-a potrivit niciuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel27 Postat Ianuarie 25, 2018 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2018 o sa ii pot returna in caz de probleme. Am comandat M intai si mi-au fost mari si am comandat acuma S-ul. Sper sa fie buni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Ianuarie 25, 2018 Share Postat Ianuarie 25, 2018 (editat) o sa ii pot returna in caz de probleme. Am comandat M intai si mi-au fost mari si am comandat acuma S-ul. Sper sa fie buni. Dacă nu ești tras prin inel, probabil n-o să-ți vină și probabil vei plăti transportul înapoi la magazin. În schimb AST-1 o să-ți fie buni, însă au doar un buzunar și vei transpira în ei vara. Editat Ianuarie 25, 2018 de Doctor X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel27 Postat Ianuarie 25, 2018 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2018 sunt cam tras prin inel ) oricum mi i-am cumparat de la servici deci ii pot returna fara costuri, lucrez in domeniul achizitiilor de piese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate