Sari la conținut

Fanel27

Membru
  • Număr conținut

    183
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Fanel27

  1. Fanel27

    SHARK - Discutii Generale

    salutare, nu intra gram de aer pe acolo, se inchide f bine. Eu o folosesc pe naked-ul din semnatura, insa pozitia fiind mai dreapta intra aerul pe dedesubt. In momentul in care ma las in fata nu se mai simte asa tare aerul, impresia mea fiind ca aceasta casca este speciala pt sportive. foarte multumit de casca, pacat ca nu e exact ce am eu nevoie.
  2. cheie dinamometrica la kaufland, 80 de lei.
  3. Fanel27

    Poze !1

    Azi am vazut si eu o masina prin cartier inscriptionata ca in pozele de mai sus, eu eram cu zambetul pe buze politistul se incrunta la mine din masina )
  4. Saua trebuie sa o scoata, nu rezervorul )
  5. nu am fost atent, credeam ca nu ii invarte electromotorul.
  6. Fanel27

    HJC IS-17/Nolan n87

    salutare, fost posesor de IS-17. A fost prima mea casca, dar am fost cam dezamagit de ea. Este foarte zgomotoasa, cel putin la mine, ochelarii de soare sunt frectie la picior de lemn. Materialele au fost de calitate, foarte ok ca feeling, dar nu e cea mai bine gandita casca. Eu o purtam pe un Hornet fara parbriz. La mine zgomotul incepea de pe la 30,40 la ora.
  7. probabil, si la mine merg mai repede. acu o sa vad cum o sa mearga cand imi montez rezistentele.
  8. nu cred ca avea, pentru ca atunci cand am vazut ca nu merg cele noi, l-am pus pe cel vechi inapoi si tot nu mergea. Acu nu stiu ce sa zic, mi-am comandat azi 2 rezistente pentru semnalizari led de 10w, ca nu ma simt in siguranta cu becul ala sub sa.
  9. am scaldat-o deocamdata. am pus in paralel cu semnalizarea un bec si acum functioneaza semnalizarea. pe viitor o sa cumpar o rezistenta sa o pun pe fir ca sa scot becul, dar pana fac itp-ul e ok. probabil consumul era prea mic si nu detecta, cum zice si danny mai sus. nu inteleg totusi de ce mergea inainte si nu mai merge acum, dar o las asa deocamdata. Multumesc tuturor pentru pareri.
  10. semnalul adica semnalizarea sau butonul de comanda? semnalizarea am verificat-o si functioneaza, butonul de comanda nu. Dar din moment ce cu un bec normal merge semnalizarea, de ce nu ar merge cu un led? O sa incerc astazi sa mai pun un bec in serie, sa fie consumul mai mare, poate pate merge.
  11. am inteles, astazi m-am ocupat de problema. daca scot ambele semnalizari din spate, la semnal dreapta clicane semnalizarea, la stanga nu clicane. am verificat siguranta e ok, acuma chestia ciudata e urmatoarea: am avut un bec de control cu doua fire, daca pun becul pe semnalizarea cu probleme, merge semnalizarea si functioneaza si releul. daca pun semnalizarea nu merge. deci curent vine, doar ca nu merge ledul. semnalizarea am verificat-o si functioneaza. Nu stiu ce sa fac mai departe...sa incerc totusi cu un releu?
  12. salutari colegi, pana la urma am luat un seria 3, 2008 break, de la nemti, carte service la zi. foarte multumit de alegere, masina merge perfect, doar cateva detalii ma deranjeaza la ea cum ar fi lipsa rotii de rezerva. Multumesc de pareri tuturor.
  13. initial am banuit si eu releul, insa discutand cu un electrician zicea ca nu prea ar avea cum sa fie problema, din moment ce la semnal dreapta merge, tzacane inauntru, iar la semnal stanga nu se mai aude nimic. cred ca problema ar fi un fir intrerupt. danny: nu mai merge nici cu semnalizarea veche. am facut ceva intre demontarea celei vechi si montarea celei noi. cred ca am facut ceva cand am remontat codita, cand am bagat mufele mergea semnalizarea, dupa ce am pus tot la loc si am montat pentru prima data si suportul de top case am vazut ca nu mai merge
  14. exact aceasi problema am avut-o si eu cu semnalizarea, desfacut curatat, dat spray contacte, merge perfect acum. Spor la treaba » Post actualizat in 22 Jun 2018 08:09 salutari, ca tot laudam semnalizarea, ieri cand mi-am montat suportul de top case am observat ca nu mai functioneaza semnalizarea stanga. Pana acum cateva zile functiona insa nu se mai aprindea becul din bord. Ieri am si schimbat semnalizarile spate, sa fi atins ceva eu? Mentionez ca la punerea semnalului de dreapta se aude si click-ul in releu, iar la punerea semnalizarii stanga nu se aude nimic in el. Se poate sa se fi stricat releul? Semnalizarile sunt led, sa fi suprasolicitat releul, sa comand alt releu sa vad daca el este de vina?
  15. salutari, stiti alta metoda de a prinde casca in afara de asta? Din ce stiu eu la vechea casca, banda rosie de pe inel e pentru quick release, in cazul asta banda s-ar acoperi, cum o mai eliberezi rapid?
  16. Spray degripant se cheama, gasesti si pe la dedeman daca nu ma insel eu. La orice magazin de piese auto gasesti cred.
  17. Pentru mine e o capcana sa intru in Lidl, nu poti pleca de acolo fara vreo jucarie deasta, ca si in cazul lui Lucian ) Pistol de lipit, burghiele clicheti acu duminica mi-am luat set de coliere de plastic, e o gaura neagra magazinul ala ) Norocul meu ca sotia a vazut costumele de baie si am bagat ceva in cos intre timp
  18. Daca gasesti un silicon special pentru etansarea bailor de ulei, eu zic sa nu iti faci probleme. Eu am lipit-o a mea cu ceva asemanator cu ce a postat colegul mai sus si nu a pierdut niciun gram de ulei. Aceasi problema mi-am pus-o si eu ca si tine, dar vad ca a etansat perfect. Bafta
  19. Salutari, pe cine intereseaza este la Kaufland subler digital, 40 de lei, care nu aveti
  20. o sa ti se para putin ciudat, dar iti zic ce a functionat la mine la masina: Spray de contacte, nu o sa tina pe viata dar o sa tina mult, am un spray de contacte de la Kent si am ramas placut surprins de ce a putut sa faca. Eu am folosit Electric Cleaner II de la ei, foarte bun parerea mea.
  21. salutari, super faina plimbarea. O intrebare, tu cum ai platit diverse chestii, ai schimbat in moneda lor sau ai platit un euro?
  22. nu era mai ok asa ceva? Noi folosim asa ceva la furtunul de retur de motorina la Sprinter si rezista fara probleme. Sau daca nu o supapa unisens de combustibil, care ar face ce ai tu nevoie.
  23. pai cea mai simpla metoda ar fi sa il masori, daca se incadreaza sau nu in limite. Daca se incadreaza iar denivelarile nu sunt foarte proeminente cred ca nu ai de ce sa iti faci griji.
  24. Salut, si mie mi-a crapat busonul, am vrut sa o schimb dar cineva mi-a facut o sudura si nu a curs nimic. Acu daca nu curge e ok dar cum crezi. Am vb eu cu cineva din cluj avea baie de hornet pc36 la 120 de lei second. Daca vrei iti dau anuntul. Bafta
×
×
  • Creează nouă...