gabi18051991 Postat Ianuarie 25, 2018 Share Postat Ianuarie 25, 2018 (editat) Salutare, Anul asta este o mare petrecere in Europa, evenimentul este prezentat si pe pagina oficiala Harley Romania. Se pleaca din jurul Bucurestiului catre eveniment? Sunt interesat si poate reusesc sa ma lipesc de un grup. Toate cele bune! Editat Ianuarie 25, 2018 de gabi18051991 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Ianuarie 26, 2018 Share Postat Ianuarie 26, 2018 ce grup mah, astia merg cu mobrele pe platforma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Ianuarie 26, 2018 Share Postat Ianuarie 26, 2018 si cu antemergator.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Ianuarie 26, 2018 Share Postat Ianuarie 26, 2018 ce grup mah, astia merg cu mobrele pe platforma. Cunosc cazuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Ianuarie 26, 2018 Share Postat Ianuarie 26, 2018 lol.. in multe cazuri adevarat Acuma un an poate spre doi pe Victoriei la Radisson Blu era parcat un camion pe prima banda si descarca, era plin ochi de hareliuri.. na struguri acrii si tot pachetul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Ianuarie 26, 2018 Share Postat Ianuarie 26, 2018 lol.. in multe cazuri adevarat .......era parcat un camion pe prima banda si descarca, era plin ochi de hareliuri.. tu i-ai vazut doar cand s-au intors de la eveniment...... si la plecare camionul ala tot plin ochi era ...de harleyuri..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jtiberiu Postat Ianuarie 31, 2018 Share Postat Ianuarie 31, 2018 (editat) Am fost la Fak am see, in 2016 cu motoarele si in 2017 cu masina. Nu cred ca mai mult de 10-15% merg cu motoarele pe platforma, spun asta din ceea ce am vazut pe drum. In 2017 eram la o terasa in Italia, iar motoarele efectiv " curgeau " pe strada dinspre Italia. Nu sunt poseror de Harley, dar asta am vazut. Anul asta merg la Praga dar tot cu masina. Editat Ianuarie 31, 2018 de jtiberiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSI Postat Februarie 5, 2018 Share Postat Februarie 5, 2018 Eu am facut rezervare de joi 05.07. dar sint singur (ma rog cu nevasta ) si cred ca plec din Cluj.Drumul il fac in 2 etape, o noapte o dormim linga Budapesta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi18051991 Postat Februarie 5, 2018 Autor Share Postat Februarie 5, 2018 In momentul de fata sunt in discutii cu un prieten despre plecare si pana acum am stabilit in mare traseul: Ploiesti-Arad-Brno-Praga(4 nopti)-Bratislava-Arad-Ploiesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate