Regele Postat Ianuarie 31, 2018 Share Postat Ianuarie 31, 2018 Salut.Stie careva o vulcanizare in sector 6 k pt a face un schimb de anvelope la un Intruder?De preferat sa demonteze si rotile.Stiu ca sunt unii care le schimba daca te duci cu ele scoase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Februarie 1, 2018 Share Postat Februarie 1, 2018 Nu cred ca existe o vulcanizare in Romania , in care baietii sa se priceapa sa desfaca roti moto. Gasesti service-uri sau ateliere moto , unde poti sa le schimbi, mai ales ca ai si camere ceea ce face operatiunea si mai dificila . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Februarie 1, 2018 Share Postat Februarie 1, 2018 (editat) Si daca se ofera vreun nene la o vulcanizare oarecare, lasa-te. Vezi mai sus ce ti a scris, mergi la "service" moto sau demonteaza-ti singur rotile, pune-le in portbagaj...si mergi la o vulcanizare. Editat Februarie 1, 2018 de BMWs1000RR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Februarie 1, 2018 Share Postat Februarie 1, 2018 Subscriu la ce au zis colegii mai sus! Du-te aici: http://metricmotion.ro/service/ Se ocupa de choppere si iti si aduc anvelopele la ei in service. Da un telefon inainte si stabileste ce si cum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Regele Postat Februarie 1, 2018 Autor Share Postat Februarie 1, 2018 Atunci un service moto recomandati prin zona? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pimP Postat Februarie 1, 2018 Share Postat Februarie 1, 2018 Salutare,https://www.facebook.com/Vulcanizare.Auto.Moto.Crangasi/?ref=br_rsAm schimbat la ei, sunt OK! PS: au si preturi decente...Spor,Florin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Regele Postat Februarie 1, 2018 Autor Share Postat Februarie 1, 2018 Multam'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Februarie 1, 2018 Share Postat Februarie 1, 2018 Sfat! Da un telefon inainte la vulcanizarea aia de la colegu'. S-ar putea sa nu schimbe la roti de chopper cu spite. Da telefon si la aia de care ti-am zis eu mai sus ca sa vezi daca te duci cu mobra la ei sau doar cu rotile. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha_01 Postat Februarie 1, 2018 Share Postat Februarie 1, 2018 (editat) La Razvan (Metricmotion) cum zice colegul ... Foarte primitori,saritori si se ocupa cu chopere (95% din cazuri ca mai sunt si eu cu naked )) ).. Asta daca te duci cu moto Editat Februarie 1, 2018 de yamaha_01 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Februarie 1, 2018 Share Postat Februarie 1, 2018 e chinu dracu cu roata spate , au facut intruderu ala sa te iei la palme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Regele Postat Februarie 1, 2018 Autor Share Postat Februarie 1, 2018 Din cauza asta intreb si eu ca stiu ca nu toti se baga.Ms de info tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate