sbk750 Postat Februarie 4, 2018 Share Postat Februarie 4, 2018 exclus dedeman , hornbach si altele , deja am trecut pe la ele si nu au ... http://www.tuningmall.ro/tuning-motor-accesorii/intercooler/coliere-t-strong-106966-106966.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Februarie 4, 2018 Share Postat Februarie 4, 2018 (editat) La rolling gasesti 100%! Editat Februarie 4, 2018 de BMWs1000RR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbk750 Postat Februarie 4, 2018 Autor Share Postat Februarie 4, 2018 merci fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei-LKY Postat Februarie 4, 2018 Share Postat Februarie 4, 2018 Salut, daca nu gasesti sau este prea scump te pot ajuta eu doar dimensiunile sa mi le dai costa in jur de 10-15 lei si mai dai 10 lei la posta. Stiu un magazin la mine in oras care are. Am cumparat pentru o toba la fosta motocicleta a fost foarte bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbk750 Postat Februarie 4, 2018 Autor Share Postat Februarie 4, 2018 (editat) Salut, daca nu gasesti sau este prea scump te pot ajuta eu doar dimensiunile sa mi le dai costa in jur de 10-15 lei si mai dai 10 lei la posta. Stiu un magazin la mine in oras care are. Am cumparat pentru o toba la fosta motocicleta a fost foarte bun. daca nu gasesc te contactez , sincer am vazut ca se gasesc in mediul online dar mi-e si rusine sa le zic la aia ca-mi trebuie 1 colier Editat Februarie 4, 2018 de MariusTm29 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei-LKY Postat Februarie 4, 2018 Share Postat Februarie 4, 2018 Initial gasisem si eu ceva pe net dar mult prea scump si de asta am zis ca daca ai nevoie de ajutor cu cea mai mare placere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Februarie 4, 2018 Share Postat Februarie 4, 2018 Cred ca am eu, onsa verific. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Februarie 5, 2018 Share Postat Februarie 5, 2018 Colier de forta. Intotdeauna am gasit la Auto Ovarom. Posibil sa gasesti si la Rolling Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Februarie 5, 2018 Share Postat Februarie 5, 2018 Ultima oara am luat colier de forta de la Ciclop. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rebel1 Postat Februarie 6, 2018 Share Postat Februarie 6, 2018 10 lei de la Ciclop(sectiunea tractoare, autoutilitare).. si eu am cumparat in urma cu 3 saptamani! Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Februarie 7, 2018 Share Postat Februarie 7, 2018 Am cumparat anul trecut de la Rolling de pe Cetatii, au diferite dimensiuni, nu mai retin pretul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate