foxbat Postat Februarie 4, 2018 Share Postat Februarie 4, 2018 salve, pe 16 febr e Bike-ul de Iarna Am 2 variante - v1 - merg cu mobra- imi ia cineva catelul in conserva ?( platesc ) v2 - merg cu conserva (cu catel cu tot) - am un loc de "inchiriat". Cineva interesat/interesata de subiect? Loc de caterica cat poftiti dar chiar ma intereseasa subiectul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Februarie 5, 2018 Share Postat Februarie 5, 2018 !000 km/ 2 zile/ februarie e cam mult pt mine. Caut sa merg o parte pe moto si o parte la conserva. Nu ne putem ajuta! Tu ai duba sa mai incapa un motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 5, 2018 Autor Share Postat Februarie 5, 2018 nu, n-am . Va invidiam odata pentru minunea aia de Doblo:). Ehe..ce vremuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigore1 Postat Februarie 6, 2018 Share Postat Februarie 6, 2018 Unde pot citi despre subiect? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 6, 2018 Autor Share Postat Februarie 6, 2018 ce anume intrebi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 6, 2018 Admin Share Postat Februarie 6, 2018 Intreaba de intalnire, unde poate citi despre ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigore1 Postat Februarie 6, 2018 Share Postat Februarie 6, 2018 Exact. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Februarie 7, 2018 Share Postat Februarie 7, 2018 Pe facebook Bikes On Ice 2018 a13a editie ! 16-18 feb. 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 7, 2018 Autor Share Postat Februarie 7, 2018 nu pe facebook ma interesa ci aici daca merge cineva. cititi primul post din topic. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigore1 Postat Februarie 7, 2018 Share Postat Februarie 7, 2018 Pe FB e grup inchis Poate exista totusi cineva care sa vrea sa mearga la o chestie ultra discreta. E ca la loz in plic . Eu as trage un loz. Merg! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Februarie 7, 2018 Share Postat Februarie 7, 2018 Pe facebook Bikes On Ice 2018 a13a editie ! 16-18 feb. 2018 Raspunsul era pentru #l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 7, 2018 Autor Share Postat Februarie 7, 2018 Pai da i un PM : ) Ca nu mai intelege lumea ce e aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 7, 2018 Admin Share Postat Februarie 7, 2018 Nu e pentru mine, eu intrebasem pentru Grigore1 :-)))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 7, 2018 Autor Share Postat Februarie 7, 2018 Nu e pentru mine, eu intrebasem pentru Grigore1 :-)))))) bai baiete ce de "cerculete" pe aci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Februarie 15, 2018 Share Postat Februarie 15, 2018 Cum e pana la urma? Ne vedem acolo? Drumul pana la Hd e bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigore1 Postat Februarie 15, 2018 Share Postat Februarie 15, 2018 Usurel cu nume proprii ca desconspirati totul ,,,,,,,,,,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebic Postat Februarie 15, 2018 Share Postat Februarie 15, 2018 Vezi ca ii event la liber pe feisbuc. nu ii treaba mea promovarea, dar bike on ice are deja ceva tradiție, cred ca peste 10 ani, deci găsești info Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 15, 2018 Autor Share Postat Februarie 15, 2018 Cum e pana la urma? Ne vedem acolo? Drumul pana la Hd e bun! cu ce veniti ? Spatele m-a cam sabotat si nu cred ca plec de maine. Sambata dimineata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Februarie 16, 2018 Share Postat Februarie 16, 2018 Se anunta lapovita duminica. Plec de astazi, partial cu auto, partial cu capra. Eventual ne vedem sambata pe la pranz la Panorama. Cei de la Patrol - amabili. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate