The_Sin_Eater Postat Martie 20, 2018 Share Postat Martie 20, 2018 Un mix de industrial metal, heavy metal si altele.... Mie imi cam plac. » Post actualizat in 20 Mar 2018 09:28 Atat! Maiden:) Sunt piese dupa care pur si simplu nu se poate face cover fara sa le strici, parerea mea. Eu cred ca nu ar trebui facut cover dupa niciuna. Plm, e lipsa crasa de imaginatie. In plus, cred ca doar 0,2% din cover-uri "suna" mai bine decat originalele. Anyway, sa ne bucuram de ce avem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 20, 2018 Share Postat Martie 20, 2018 (editat) Neata la roackeri! O tanti de pe plaiuri mioritice care se ocupa de cover-uri. Unele ii reusesc. Altele nu. Vocea nu e rea, dar ceva lipseste... Mai e si fata asta, Elmas Mehmet pe numele ei - daca nu ma insel e de prin Constanta sau de pe acolo de pe undeva. A cantat pana acum ceva vreme cu cei de la An Theos. O voce foarte misto, mie imi place mult de tot. Am tot vazut ca face coveruri acum si are un cover foarte bun dupa Nightwish. Si aici e un unplugged cu cei de la An Theos Editat Martie 20, 2018 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 20, 2018 Share Postat Martie 20, 2018 Ah, si inca ceva... cred ca nu e motociclist care sa nu stie melodia asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Martie 20, 2018 Share Postat Martie 20, 2018 » Post actualizat in 20 Mar 2018 10:07 Ah, si inca ceva... cred ca nu e motociclist care sa nu stie melodia asta ...ca tot veni vorba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Martie 20, 2018 Autor Share Postat Martie 20, 2018 Christiane - pui numai clasici. Bun, bun! Metal- misto tipa. N-o stiam. Ceva simphonic. Tipa a cantat cu Interitus Dei, initial. Magica, Constanta-Romania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Martie 20, 2018 Share Postat Martie 20, 2018 Mai sunt baietasii astia. Ce-i drept nu totdeauna sunt "in the mood" pentru ei, dar....cateodata parca sunt exact ce trebuie. » Post actualizat in 20 Mar 2018 10:22si niste mioritici.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Martie 20, 2018 Share Postat Martie 20, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Martie 20, 2018 Autor Share Postat Martie 20, 2018 Presupun ca nu mai are nevoie de nici o prezentare. Am inteles ca nenea l-a descoperit pe Gizaz mai nou si s-a facut baiat cuminte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 20, 2018 Share Postat Martie 20, 2018 (editat) Daca tot o dam in zeitati, atunci sa nu-l uitam pe tata Ozzy! La cat alcool, droguri si alte balarii a bagat in el este absolut incredibil cum de omul asta fizic este inca in viata. Editat Martie 20, 2018 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Martie 21, 2018 Share Postat Martie 21, 2018 Buna dimineata! Ceva mai soft asa...de trezire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Martie 21, 2018 Autor Share Postat Martie 21, 2018 Buna dimineata tuturor! Incepem ziua cu Slayerica si Haggard. E de bine:) Un cover bun dupa AC/DC-T.N.T., Six Feet Under. Nu stiu daca a mai fost postat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 21, 2018 Share Postat Martie 21, 2018 Coveruri sa fie atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Martie 21, 2018 Autor Share Postat Martie 21, 2018 Interesant nenea asta cu chitara lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Martie 22, 2018 Share Postat Martie 22, 2018 Salutam! Sa incepem ziua! https://www.youtube.com/watch?v=Ho1FvJROODA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Martie 22, 2018 Autor Share Postat Martie 22, 2018 Va salut si eu azi! Sa continuam cu Lake of Tears. Varianta mea preferata de la Headstones Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Martie 22, 2018 Share Postat Martie 22, 2018 Zicea colegu' ceva de zeitati.... Enjoy! https://www.youtube.com/watch?v=hF5YaGCL7dQ Ce parere aveti de stilul lor de cand a venit noul basist? Dpmdv parca "au inviat". Da, sunt mai duri, dar nu mai sunt asa comerciali. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Martie 22, 2018 Autor Share Postat Martie 22, 2018 Legat de Metallica, de nisteani am impresia ca tobele suna spart. Nu este ceva rau, imi place. Sunt doar curios ce l-o fi facut pe Ulrich sa ia decizia asta. Trujillo imi place la bass. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 22, 2018 Share Postat Martie 22, 2018 Liniste, va rog! Se canta Maiden. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Martie 22, 2018 Autor Share Postat Martie 22, 2018 Apai Maiden sa fie https://www.youtube.com/watch?v=OGL_L0fok10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 22, 2018 Share Postat Martie 22, 2018 Asta a venit acu' la rand pe yt. Nu-i stiam. Dar suna bine si ce suna bine, bagam si aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Martie 22, 2018 Share Postat Martie 22, 2018 Un cover bestial: Si clasici sa fie: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Martie 23, 2018 Autor Share Postat Martie 23, 2018 Nu știu cine este, dar îmi place cum suna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Martie 23, 2018 Share Postat Martie 23, 2018 Da, si mie. Pare muzica pentru jocuri sau ceva de genu'. Poate ii spui sa incerce si ceva gen: » Post actualizat in 23 Mar 2018 07:13si acum, sa ne trezim putin, zic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Martie 23, 2018 Share Postat Martie 23, 2018 Un "combo" destul de reusit, dpmdv: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 23, 2018 Share Postat Martie 23, 2018 Christian, da, stiam de Rodion GA. Omul asta facea techno pe vremea cand inca nu se inventase. Am tot urmarit pe yt ceva filmulete cu el si omul e spatial rau. A avut nesansa sa se nasca intr-o tara ca Romania. Si tot ceva de pe mealgurile dunarene » Post actualizat in 23 Mar 2018 07:48Si musai sa bifam si albumul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate