andrei111 Postat Mai 14, 2018 Autor Share Postat Mai 14, 2018 Buna dimineata! @Metal- spuneai ca parca nu mai bei. De unde somn?) @Vallach- buni australienii. Place la mine Albumul meu preferat de la ei: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 14, 2018 Share Postat Mai 14, 2018 Buna dimineata! @Metal- spuneai ca parca nu mai bei. De unde somn? ) Pai e naspa sa te trezesti la 6:30. Sambata m-am trezit tot devreme am avut treaba, nici duminica nu m-am odihnit, acum iarasi de la capat, daca nu ploua, diseara un fotbal mic... maine o sa fiu zombie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Mai 15, 2018 Share Postat Mai 15, 2018 yuhuuu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Mai 15, 2018 Share Postat Mai 15, 2018 (editat) Editat Mai 15, 2018 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Mai 15, 2018 Share Postat Mai 15, 2018 buna dimineata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 15, 2018 Share Postat Mai 15, 2018 (editat) Merge careva la Iubim2Roti? Desi nu prea sunt eu mare iubitor de event-uri organizate de cluburi moto, vineri pare interesant.... http://www.metalhead.ro/concerte/iubim-2roti-intre-25-si-27-mai-in-quantic-aid139579-l-1 Si la Metalhead meeting (la inceputul lui iulie) as da cu buna ziua - problema e ca sunt in concediu si inca nu stiu daca si pe unde plec sau raman in judet. http://www.metalhead.ro/concerte/metalhead-meeting-2018-6-si-7-iulie-la-arenele-romane-din-bucuresti-aid139331-l-1 Editat Mai 15, 2018 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Mai 15, 2018 Autor Share Postat Mai 15, 2018 La Metalhead meeting poate. Sunt nume care m-ar tenta, nu zic nu. Dar la Iubim 2 Roti in nici un caz. Ca sa fiu diplomat, trupele care vin nu-mi sunt indeajuns pentru a trece peste fitele vestelor care se vor perinda pe acolo. Acuma na, poate am eu apucaturi de mos ramolit:)). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Mai 15, 2018 Share Postat Mai 15, 2018 (editat) Am fost anul trecut la Metalhead M, anul asta zic pas cu toata inima. A fost fain, mi-a placut, nu prea am ce sa reprosez evenimentului. Anul acesta, ca si anul trecut, vin trupe foarte misto. DAR cu timpul si banii din weekend-ul acela prefer o iesire pe undeva prin tara, mai aproape, mai departe...ramane de vazut. Din pacate pentru mine sunt doua pasiuni care se bat cap in cap cateodata... Pot sa zic acelasi lucru si despre Iubim 2 Roti. Editat Mai 15, 2018 de iulianserban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Mai 16, 2018 Share Postat Mai 16, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Mai 16, 2018 Share Postat Mai 16, 2018 buna dimineata sa incepem ziua, zic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Mai 16, 2018 Share Postat Mai 16, 2018 Am dat peste melodia asta acum, nu am mai ascultat-o de ani de zile: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 16, 2018 Share Postat Mai 16, 2018 Eh, hai ca mi-am adus si eu aminte de ceva bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Mai 16, 2018 Share Postat Mai 16, 2018 Eh, hai ca mi-am adus si eu aminte de ceva bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Mai 16, 2018 Share Postat Mai 16, 2018 Sanctus - SUA, Black Metal: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Mai 16, 2018 Share Postat Mai 16, 2018 Classics!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Mai 17, 2018 Share Postat Mai 17, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Mai 17, 2018 Share Postat Mai 17, 2018 Buna dimineata! Stilul inconfundabil.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Mai 17, 2018 Share Postat Mai 17, 2018 yuhuuu Prima mea caseta audio cu metal a fost acest album. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Mai 17, 2018 Share Postat Mai 17, 2018 Misto rau Edge of Sanity, am ascutat cateva melodii acum o groaza de timp si chiar ii uitasem. Acum am bagat doua albume, fain fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Mai 17, 2018 Share Postat Mai 17, 2018 V-a prins letargia? Luati d'aici : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Mai 18, 2018 Share Postat Mai 18, 2018 tata lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Mai 18, 2018 Share Postat Mai 18, 2018 'mneata! hai cu uikendu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Mai 18, 2018 Share Postat Mai 18, 2018 Neata si hai cu vremea buna pe weekend: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 18, 2018 Share Postat Mai 18, 2018 Ciudat cum pana acum nu a postat nimeni Rage Against the Machine ...sau s-a postat foarte putin. Si la ce bajeti suntem pe aici, nu ma asteptam sa existe pagina fara Pantera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Mai 18, 2018 Share Postat Mai 18, 2018 PAIN Electronic/Industrial Metal/Rock, Sweden The "one man band" hobby project of Peter Tägtgren (Hypocrisy) ^ no pun intended Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate