ricomuerte Postat Iunie 10, 2018 Share Postat Iunie 10, 2018 boratorii borala romania » Post actualizat in 11 Jun 2018 04:27neatza...yuhuu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Iunie 11, 2018 Share Postat Iunie 11, 2018 Buna dimineata, loome! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Iunie 11, 2018 Share Postat Iunie 11, 2018 Buna dimineata, loome! For some reason.. nu mi-au placut niciodata My Dying Bride, credeti-ma, am incercat, dar nu. Alta poveste in schimb cu: Anathema Doom/Death Metal (early), Progressive/Alternative Rock (later), UK Cu ocazia asta mi-am adus aminte ca am vazut ambele trupe live la Artmania in 2007 http://www.muzicisifaze.com/concert.php?id=52 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Iunie 11, 2018 Autor Share Postat Iunie 11, 2018 Buna dimineata tuturor! Niste brazilience care par sa stie ce fac:) Un trash mai agresiv, cred. P.S. Ce rahat e mezeria asta?? Am gasit intamplator pe youtube la recomandari.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Iunie 11, 2018 Share Postat Iunie 11, 2018 o mizerie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Iunie 12, 2018 Share Postat Iunie 12, 2018 buna de dimineata! asa...de trezire... » Post actualizat in 13 Jun 2018 05:46'mneata, loome! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Iunie 13, 2018 Autor Share Postat Iunie 13, 2018 Buna dimineata tuturor! Un album de exceptie al unei trupe de black suedeze. Din cate stiu s-au despartit. Calitatea este de vinil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 13, 2018 Share Postat Iunie 13, 2018 Pfff. ce album. Demult nu l-am mai ascultat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Iunie 13, 2018 Autor Share Postat Iunie 13, 2018 Pana la urma asta cred ca e rostul topicului. Sa ne aducem aminte de chestii pe care le-am ascultat odata si ne-au placut, sau sa aflam de lucruri noi care e posibil sa ne placa. Inca ceva clasic: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Iunie 13, 2018 Share Postat Iunie 13, 2018 (editat) Un album de exceptie al unei trupe de black suedeze. Din cate stiu s-au despartit. Calitatea este de vinil ^ dpmdv, cel mai reusit album Lord Belial aaand.. I beat you to it /index.php?/topic/751364-metale-mai-usoare-sau-mai-grele/?p=4430939 La gazeta zice ca sunt: active https://www.metal-archives.com/bands/Lord_Belial/1052 » Post actualizat in 13 Jun 2018 12:53 Sa vina si pcesele.. Ce ziceti de tovarasii astia, care, din pacate, chiar ca nu mai activeaza momentan. Fall of the Leafe Melodic Death/Folk Metal (early), Atmospheric Gothic Metal (later), Finland Pasaj dintr-un review al albumului: "The twin guitars employed on "Evanescent, Everfading" work ceaselessly, constantly shifting from intertwining lead melodies to dark chord progressions; they may double one another for a stretch, peppered by an occasional harmonic divergence; then in an instant switch to counterpoint. No melody ever stagnates on this album; quite the opposite, trying to follow each dynamic theme is a pleasurable challenge." Editat Iunie 13, 2018 de Vallach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Iunie 14, 2018 Share Postat Iunie 14, 2018 neatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Iunie 14, 2018 Share Postat Iunie 14, 2018 Helolo!!!! Ceva foarte ok, dpmdv: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Iunie 14, 2018 Autor Share Postat Iunie 14, 2018 Pantera e mereu foarte ok:) Rock against communism, someone? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Iunie 14, 2018 Share Postat Iunie 14, 2018 (editat) Pantera e mereu foarte ok:) Rock against communism, someone? Excelenta melodia. Am un mare respect pentru generalul Franco si pentru barbatia cu care a aparat Spania de comunisti. Pacat ca spaniolii de rand insista cu "legile memoriei" prin care vor sa interzica tot ce tine de Franco si franchism. Daca ar fi castigat comunistii razboiul civil cred ca ar fi avut cu totul o alta opinie... Ia de-aici RAC: Vapaudenristi, Finlanda. E trupa lui Mikko Aspa, cel care activeaza la Deathspell Omega si Clandestine Blaze. Si profit de aceasta ocazie sa recomand si altceva de factura nationalista si anticomunista, de data asta un omagiu adus de o trupa straina celui mai carismatic om politic al secolului al XX-lea Editat Iunie 14, 2018 de dionysos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Iunie 14, 2018 Share Postat Iunie 14, 2018 dezastru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Iunie 15, 2018 Share Postat Iunie 15, 2018 Sa traim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Iunie 15, 2018 Autor Share Postat Iunie 15, 2018 Dap, recunosc ca Sabaton este una din placerile mele semi-vinovate:) . Ceva de ascultat la berica, cu amicii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Iunie 18, 2018 Share Postat Iunie 18, 2018 neatzaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Iunie 18, 2018 Share Postat Iunie 18, 2018 Sa traim! ...o noo saptamana incepe, deci....raise your horns! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 18, 2018 Share Postat Iunie 18, 2018 Mneatza, hai ca tot vine flacaul asta la Bucuresti Merge careva la concert? Eu am primit cadou abonament si nu prea am anturaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Iunie 19, 2018 Share Postat Iunie 19, 2018 martzi 19 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Iunie 19, 2018 Share Postat Iunie 19, 2018 Da, Rico, marti... Let's bring the chaos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Iunie 19, 2018 Autor Share Postat Iunie 19, 2018 (editat) Da, Rico, marti... Let's bring the chaos! Ehei! Vremurile bune:)) Ceva ce am ascultat de curand. Nu suna rau, dar versurile nu sunt pe gustul tuturor. Au in componenta, din cate stiu si fosti membrii de la Fear Factory @Metal- la Nicu din pestera as merge, dar nu imi place indeajuns de mult incat sa dau banii pe bilet. Sa ne spui cum a fost Si inca una de la Brujeria Editat Iunie 19, 2018 de andrei111 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Iunie 19, 2018 Share Postat Iunie 19, 2018 Unul dintre cele mai faine concerte.... parerea mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Iunie 20, 2018 Share Postat Iunie 20, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate