Vallach Postat August 30, 2018 Share Postat August 30, 2018 Sa stii ca am fost fan Manowar pe vremuri - tricouri, scris cu pixul pe geaca de blugi, tot tacamul... Dar nah, a trecut repede. Sunt un fel de IRIS de-ai lor - aceleasi bullshituri reincalzite de 30 de ani. Unele melodii le reascult cu placere si acum, dar nu mai pot asculta cum ascultam odata Eu unul am sarit peste faza Metallica (..) Manowar samd si am inceput direct cu Death/Black Metal. Mai tarziu insa am descoperit si cateva trupe de Heavy sau Power care imi plac, insa sunt destul de selectiv cu genurile acestea. Imi plac totusi si unele trupe de Glam si Hard Rock, de exemplu: ^ Sau ceva mai rafinat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat August 31, 2018 Share Postat August 31, 2018 satanaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat August 31, 2018 Autor Share Postat August 31, 2018 Neata! Bun Rico, foarte bun! Legat de Manowar au nucleul lor dur de fani, pe care nu-i vor pierde niciodata, in rest pustani care viseaza sabii, batalii, etc. Si ceva mai putin cunoscut, dar care imi place mult. Alaic, brazilieni, evident tot black atmospheric. Enjoy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Septembrie 4, 2018 Share Postat Septembrie 4, 2018 neata...sa incepem tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 4, 2018 Share Postat Septembrie 4, 2018 Ne mai calmam si noi putin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Septembrie 5, 2018 Share Postat Septembrie 5, 2018 Ne mai calmam si noi putin? I DON"T THINK SO... imi place trupa asta de mor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Septembrie 5, 2018 Autor Share Postat Septembrie 5, 2018 Latometru - bun! Si o trupa de care uitasem, noroc cu youtube care mi-a dat-o la sugestii. Bine, de fapt nu e chiar trupa. Sunt mai multe proiecte muzicale ale unui islandez, impreuna cu diversi muzicieni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Septembrie 6, 2018 Share Postat Septembrie 6, 2018 de pe vremea cand ascultam si eu falkenbach si ceva misto rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Septembrie 6, 2018 Share Postat Septembrie 6, 2018 (editat) Antichrisis Melodic Gothic/Black/Folk Metal, Germany ^dpmdv, un album de nota 10 cu texte pe masura, pentru cine obisnuieste sa arunce un ochi si pe lyrics Then, on a different note.. Editat Septembrie 6, 2018 de Vallach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Septembrie 6, 2018 Share Postat Septembrie 6, 2018 ohhhhhh yesssssssss » Post actualizat in 07 Sep 2018 04:32neatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Septembrie 7, 2018 Autor Share Postat Septembrie 7, 2018 Buna dimineata! Daaa! Hypocrisy!!! Si un din trupele mele favorite, tot la Wacken Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Septembrie 11, 2018 Share Postat Septembrie 11, 2018 yeaaaaaaaaaaaaa » Post actualizat in 11 Sep 2018 04:40 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Septembrie 12, 2018 Share Postat Septembrie 12, 2018 The Prophecy Doom/Death Metal, UK Necare Doom/Death Metal, USA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Septembrie 12, 2018 Autor Share Postat Septembrie 12, 2018 Neata! Necare - nu stiam de ei. Nu e rau deloc Unde l-ati incadra pe Cavalera? Atat cu Soulfly, Sepultura, dar si singur? https://www.youtube.com/watch?v=D3LE6_y8J0s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Septembrie 12, 2018 Share Postat Septembrie 12, 2018 (editat) Unde l-ati incadra pe Cavalera? Atat cu Soulfly, Sepultura, dar si singur? L-am urmarit pe Cavalera doar cat a fost cu Sepultura. Similar si pentru trupa care nu a mai fost acelasi lucru dupa separare. Am incercat sa ascult si ceea ce fac acum, insa nu place la mine Desi cred ca s-a mai pus link-ul pe topic.. for ol' times sake \m/ Editat Septembrie 12, 2018 de Vallach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Septembrie 12, 2018 Share Postat Septembrie 12, 2018 un fel de Asphyx...dar mai misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Septembrie 14, 2018 Autor Share Postat Septembrie 14, 2018 Gata? nu se mai asculta muzici intunecate?) Nocturnal Depression, francezi din cate stiu. Suna bine. De ascultat cand esti oleaca deprimat...not:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Septembrie 15, 2018 Share Postat Septembrie 15, 2018 francezi din cate stiu Ningizzia Symphonic Doom/Death Metal, France/Sweden Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SergentMajor Postat Septembrie 15, 2018 Share Postat Septembrie 15, 2018 Deicide au scos album nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Septembrie 17, 2018 Share Postat Septembrie 17, 2018 neatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Septembrie 20, 2018 Share Postat Septembrie 20, 2018 Carpathian Forest Black Metal, Norway ^ mno ashe! ^ un cover interesant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Septembrie 20, 2018 Share Postat Septembrie 20, 2018 Carpathian Forest sunt niste simpatici Ceva clasic: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Septembrie 20, 2018 Share Postat Septembrie 20, 2018 doar pt pasionati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 21, 2018 Share Postat Septembrie 21, 2018 Sa ne revenim un pic Apropo, o intalnire la un concert cand facem si noi? Ceva ieftin si obscur... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Septembrie 22, 2018 Autor Share Postat Septembrie 22, 2018 Facem. Luna asta e concert God am impresia in Quantic. O buna ocazie pentru a bea o berica. Tot in Quantic, luna viitoare vine Haggard. De vazut clar pentru mine. Desi au mai fost, nu i-am vazut niciodata live. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate