Metal Heart Postat Mai 14, 2019 Share Postat Mai 14, 2019 Daca e pe d'astea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Mai 14, 2019 Share Postat Mai 14, 2019 La 13.03.2019 la 8:46, The_Sin_Eater a spus: In memoriam: De ce in memoriam? DsO revin in forta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Mai 14, 2019 Share Postat Mai 14, 2019 Acum 6 minute, dionysos a spus: De ce in memoriam? https://www.digi24.ro/stiri/externe/ue/keith-flint-solistul-formatiei-prodigy-a-murit-la-49-de-ani-1092082 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Mai 14, 2019 Share Postat Mai 14, 2019 Acum 2 ore, The_Sin_Eater a spus: https://www.digi24.ro/stiri/externe/ue/keith-flint-solistul-formatiei-prodigy-a-murit-la-49-de-ani-1092082 Si legatura cu Peste Noire si vestele galbene din Franta care e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Mai 14, 2019 Share Postat Mai 14, 2019 What? Ce legaturi, bre? Cand am aflat ca a murit Flint, am pus melodie de la Prodigy in memoria lui....acolo era Breath cand am postat eu. Acum vad ca Invaders must die.... Habar n-am despre ce vorbesti.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Mai 14, 2019 Share Postat Mai 14, 2019 Acum 6 ore, The_Sin_Eater a spus: What? Ce legaturi, bre? Cand am aflat ca a murit Flint, am pus melodie de la Prodigy in memoria lui....acolo era Breath cand am postat eu. Acum vad ca Invaders must die.... Habar n-am despre ce vorbesti.... Uite cum imi aparea mie: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Mai 15, 2019 Share Postat Mai 15, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Mai 15, 2019 Share Postat Mai 15, 2019 (editat) @dionysos: toti stim ca yutup are setari de cacao, asa ca nu-i bai. Hai sa ne trezim: Editat Mai 15, 2019 de The_Sin_Eater Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 15, 2019 Share Postat Mai 15, 2019 @ricomuerte Aia a lu' Dismember o tin minte de la Intalnirea de la Miezul Noptii :)))))) Oare lumea ii mai tine minte de unde au plecat astia?!?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Mai 15, 2019 Share Postat Mai 15, 2019 Ce freza avea Cornel ala de la Vank :))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Mai 16, 2019 Share Postat Mai 16, 2019 one of the best Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 16, 2019 Share Postat Mai 16, 2019 Da, foarte misto concertul. Nu stiu de ce, mie tot cu Liv Kristine imi placeau mai mult. Acum am vazut ca, desi trupa e destramata, mai fac tot felul de feature.uri impreuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Mai 16, 2019 Share Postat Mai 16, 2019 helolo!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Mai 16, 2019 Share Postat Mai 16, 2019 (editat) Vallach recommends Wallachia Symphonic Black Metal, Norway ^ da, stiu.. doar Cetatea Poenari e in Valahia, iar Castelul Huniazilor nu are treaba, insa cu siguranta cei ce au postat piesele pe YT habar nu au unde e Romania Bandcamp: Wallachia Editat Mai 16, 2019 de Vallach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Mai 20, 2019 Share Postat Mai 20, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Mai 21, 2019 Share Postat Mai 21, 2019 Non Serviam \m/ PS: mereti la vot, mah.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Mai 22, 2019 Share Postat Mai 22, 2019 ...paine calda.... Albumul a fost lansat acum 5 zile, dar...inca nu este online..... https://ro.wikipedia.org/wiki/Rammstein_(album) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Mai 23, 2019 Share Postat Mai 23, 2019 cam bun ultimul album Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Mai 24, 2019 Share Postat Mai 24, 2019 Hai uikend, hai! Mneatza, loome! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Mai 24, 2019 Share Postat Mai 24, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Mai 26, 2019 Share Postat Mai 26, 2019 Sub umbra Parîngilor În straja timpului Trecătoarea lupului, Loc dosit, de nevăzut Lac de rouă sufleţit Sus în vîrful munţilor Pe creştetul pietrelor La porţile zînelor Din plaiul Năculelor, În crugu pamîntului Din adîncu muntelui Unde văzul lasă urmă Ş-amintirea gîndul curmă Porţi de piatră se închid Bolţi de spirit se deschid Şi te nalţă, suflătoare Sfidătoare 'nălţătoare Din crugu pămîntului Şi din 'naltul cerului Din adîncul timpului Şi din miezul hăului Roua roureşte, vorba despleteşte Vorbă uitată, din vechi timp purtată Roua roureşte, vorba despleteşte Vorbă purtată, din vechi timp uitată Sus în munte plînge rouă Jos pămîntu cade-n două Şi rămîne prăbuşit Şi de spirit dezgolit Vuietul adîncului Înzvîcnirea simţului Pin' pămîntul iar se 'ncinge, Se încinge şi se stinge Urma timpului căzută Nevăzută şi pierdută Urma locului uitată Spaima timpului vărsată Iar cînd arde un foc 'n zare, Taina veşnica s-aprinde Se încinge, se prelinge, Lasă sol să se perinde Pe pămîntul dezvelit Şi de şoapte dezgolit Din afundul timpului Spiritul adîncului Roua roureşte, spaimă despleteşte Spaimă purtată, din vechi timp uitată Roua roureşte, spaimă despleteşte Spaimă uitată, din vechi timp purtată Roua roureşte, taină despleteşte Taină uitată, din vechi timp purtată Roua roureşte, taină despleteşte Taină purtată, din vechi timp uitată Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Mai 27, 2019 Share Postat Mai 27, 2019 Mneatza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Mai 27, 2019 Share Postat Mai 27, 2019 (editat) Metal don't mix with politics, but this is as close as it gets: "F*ck you, I won't do what you tell me! M0th3rf3ck3r!" La multi ani, Liviu! Uite una pt corazón.. On 22.05.2019 at 8:56, The_Sin_Eater said: So gefährlich fremde Noten.. just kiddin' Keine Grenzen, keine Zäune! Editat Mai 27, 2019 de Vallach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Mai 28, 2019 Share Postat Mai 28, 2019 neatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Mai 28, 2019 Autor Share Postat Mai 28, 2019 (editat) Hello! Asta urma in playlist la birou Editat Mai 28, 2019 de andrei111 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate