gedan Postat Martie 11, 2018 Share Postat Martie 11, 2018 (editat) Salut, am un scuter Jawa Babetta, model 207-210, la care se blocheaza pe inchis cuiul poantou. Daca stie cineva unde pot sa gasesc ceva asemanator, mi-ar fi de mare folos. Cuiul aluneca intr-o piesa de bronz, nu pot sa-l scot ca sa-l rectific. Multumesc anticipat! Editat Martie 11, 2018 de gedan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mos bear Postat Martie 11, 2018 Share Postat Martie 11, 2018 Cum sa nu poti desface cuiul ? Prinde-l bine si extragel prin miscari fine dar ferme de rasucire axiala. Dupa ce il extragi , freaca*l cu smirghel de granulatie 600 , in zona de asezare ( partea conica). fara a exagera, Apoi repasuieste si scaunul cu cuiul poantou folosind pasta de lustruit La final speli bine cu benzina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Martie 13, 2018 Share Postat Martie 13, 2018 sau poti adapta unul de moped piaggio...scapi de reglajul greoi al nivelului, si cred ca gasesti destul de ieftin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Martie 13, 2018 Share Postat Martie 13, 2018 S-ar putea să fie capsat in incinta sa. Sunt destule carburatoare care au astfel de cuie. Încearcă întâi să scoți incinta cuiului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Martie 14, 2018 Share Postat Martie 14, 2018 https://www.jawashop.com/needle-valve-of-carburetor-float_z1488/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adriancapota Postat Martie 15, 2018 Share Postat Martie 15, 2018 https://www.jawashop.com/needle-valve-of-carburetor-float_z1488/ Salut Calin Spune-mi te rog daca ai comandat ceva la jawashop , cum se face plata ,cat dureaza pana la primirea coletului si cam cat ar costa transportul , pt. ca vreau sa comand si eu niste maruntisuri de caucic .un stop ,ceva becuri de 6 v pt.un cz 175 / 1961 si nu stiu cum sa procedez . Multumesc anticipat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Martie 15, 2018 Share Postat Martie 15, 2018 ....doar oftez si eu cu ochii la poze, nu stiu cum se procedeaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adriancapota Postat Martie 16, 2018 Share Postat Martie 16, 2018 ....doar oftez si eu cu ochii la poze, nu stiu cum se procedeaza. Salut Calin Multumesc pt. sinceritate, cred ca o sa incerc eu Marea cu degetul cu ajutorul nepotilor care stapanesc mult mai bine tehnica calculatorului si daca reusesc ceva am sa postez pasii . O zi buna ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Martie 19, 2018 Share Postat Martie 19, 2018 de unele piese sunt si eu interesat....un lant primar, un piston cu segmenti la diam. 59-59,25.... voi incerca prima data cu Motor-Line Tg.Mures. Pe vremuri aduceau piese de MZ, Jawa-CZ, mopeduri Jawa.Colegul @gedan ar putea incerca pt piese la ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gedan Postat Martie 22, 2018 Autor Share Postat Martie 22, 2018 sa fie mama lui daca iese din carcasa. as schimba carburatorul cu totul daca as sti cu ce se potriveste...o sa fac o poza cand trece zapada, poate se prinde cineva cum se demonteaza! » Post actualizat in 22 Mar 2018 20:19arata bine site-ul cu jawashop, dar piesele vin din HU. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mos bear Postat Martie 24, 2018 Share Postat Martie 24, 2018 sa fie mama lui daca iese din carcasa. as schimba carburatorul cu totul daca as sti cu ce se potriveste...o sa fac o poza cand trece zapada, poate se prinde cineva cum se demonteaza! » Post actualizat in 22 Mar 2018 20:19 arata bine site-ul cu jawashop, dar piesele vin din HU. tine capacul cu cui in motorina , apoi incearca sa bati pe sus ( prin stutul pe unde vine benzina) cu un dorn de 2.5 mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gedan Postat Mai 21, 2018 Autor Share Postat Mai 21, 2018 l-am desfacut pana la urma, corpul era din doua bucati, atat de bine prelucrate incat nu se vedea... Pentru cei interesati, am cumparat piesele de pe magazinul de jawa mentionat de colegul mai sus, au venit foarte repede, transport 10-1 eur din cz. am gasit cui poantou, saboti frana, set garnituri, foarte civilizat la pret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate