bbaarrbbooss Postat Martie 15, 2018 Share Postat Martie 15, 2018 Salutare, Din neglijenta se pare ca am pierdut șuruburile și alte elemente de prindere ale plăcii de topcase. Dacă are cineva pe acasă un set ca asta și nu are ce face cu ele le cumpăr eu sau dacă îmi poate spune cineva dimensiunile lor (șuruburi, plăcute) Mulțumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Martie 16, 2018 Share Postat Martie 16, 2018 salut, vorbeste aici: http://www.gentimoto.ro/ eu am avut nevoie de niste balamale,niste suruburi + blocatatoare+ butuci. ei sunt importator givi, si au maruntisuri in stoc, de tot felul. Sunt si f ok , din pdv al abordarii-comunicarii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styuk Postat Martie 16, 2018 Share Postat Martie 16, 2018 in cel mai rau caz, cumperi suruburi si saibe mari (le polizezi putin daca nu intra) din dedemant. spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 16, 2018 Share Postat Martie 16, 2018 Suruburile di "dedemant" si alte "merloiuri" sunt clasa 5.8, un fel de chirpici zincat. Badi, Fixkit au suruburi, vad insa ca mai erau niste bride in pachetul ala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Obed Postat Martie 16, 2018 Share Postat Martie 16, 2018 Nu stiu cum e in dedeman, leroy, dar la hornbach gasesti si clasa 8.8. Oricum, "chirpiciul" ala zincat este arhisuficient pentru a prinde un rahatel de placa pentru topcase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 16, 2018 Share Postat Martie 16, 2018 Da, daca nu se sficuieste filetul cand il strangi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mos bear Postat Martie 17, 2018 Share Postat Martie 17, 2018 Da, daca nu se sficuieste filetul cand il strangi... Nu le stringi ca Pacala.....pina crapa clasa 8.8 suporta cuplu de 4KgF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bbaarrbbooss Postat Martie 20, 2018 Autor Share Postat Martie 20, 2018 Va mulțumesc pentru sfaturi. Am început prin a lua legătura, la recomandarea colegului Adrian M., cu cei de la www.gentimoto.ro în speranța că scap de tot felul de improvizații. Le am dat mail aseara și azi am mers la depozitul lor de unde am luat setul de prindere. Ca și preț mi a zis băiatul de acolo sa i dau cât consider, convening intr un final asupra sumei de 20 lei. Le mulțumesc pe aceasta cale și cu siguranta m au câștigat ca și client. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Februarie 19, 2019 Share Postat Februarie 19, 2019 Salut, Nu am vrut sa mai deschid un topic, asa ca intreb aici. Un magazin cu suruburi in Bucuresti, unde as putea gasi o gama mai diversa de suruburi? Ma intereseaza ca cel din imagine, cap inecat si imbus sau torx Am gasit. Poate mai cauta sau intereseaza pe cineva. https://www.fixkit.ro/suruburi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate