anonymous Postat Martie 16, 2018 Share Postat Martie 16, 2018 Salutare, planuiesc maine o tura pe acolo, desi e cam lung traseul pt o zi cu plecare din Bucuresti. A mai fost cineva recent, e ok pt moto? E gropanos? cum e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Papa_Bear Postat Martie 16, 2018 Share Postat Martie 16, 2018 E decent... mai sunt si zone cu piatra cubica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 16, 2018 Share Postat Martie 16, 2018 (editat) E decent... mai sunt si zone cu piatra cubica...Unde? A, da, o bucata pe langa Baneasa, parca. Scurta. » Post actualizat in 16 Mar 2018 20:19 Medgidia -Negru Voda e tipla. vreo 20 de curbe la 90 de grade. Doar ca mai e nisip prin ele. Editat Martie 16, 2018 de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Martie 16, 2018 Share Postat Martie 16, 2018 Mâine plecam si noi pe traseul din poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Martie 16, 2018 Autor Share Postat Martie 16, 2018 Mâine plecam si noi pe traseul din poza. Si cand va intoarceti? Tot maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Martie 16, 2018 Share Postat Martie 16, 2018 Teoretic, insa luam in calcul si o cazare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Martie 16, 2018 Autor Share Postat Martie 16, 2018 Ar fi fost fain, de mult voiam sa vin cu voi intr-o tura, da' n-am decat o zi la dispozitie si tre' mers super blana si n-am gume de asa ceva. Poate mai la vara.. Totusi..la ce ora e plecarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Martie 16, 2018 Share Postat Martie 16, 2018 (editat) Ce gume frate? Merg calare pe un gs 800 adventure iar amicul meu cu un v stom de 650 care este în rodaj. Cu R1 mai la vara până atunci, batraneste. Nu avem ora, maine care cum se trezeste da deșteptarea. Editat Martie 16, 2018 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Martie 16, 2018 Share Postat Martie 16, 2018 Unde? A, da, o bucata pe langa Baneasa, parca. Scurta.Nu mai e nici aia. În schimb e o bucată după Ostrov cu denivelări mici și dese, pe care nu le vezi, dar le simți. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Martie 16, 2018 Share Postat Martie 16, 2018 De duminica trecuta - dupa Ostrov, o bucata de cativa km este cu denivelari mici si dese, cat sa-ti clantane un pic dintii - sosea reparata de prietenii hotilor, de au stricat-o mai rau decat era inainte. Insa, dupa asta, pe o portiune mai lunga au pus anul trecut criblura si sunt zone cu fasii in care s-a prins, alaturi de fasii fara. Dar merge tranzitia in viteza intre ele, ca aderenta este destula. Dupa Adamclisi, nu mai stiu cum e acum, ca am urcat prin Pestera catre nord. Insa la sfarsitul toamnei trecute am mers Negru Voda - Adamclisi si am ramas cu senzatia ca era cam prost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate