Disturber Postat Martie 19, 2018 Share Postat Martie 19, 2018 Salutare! Se da una bucata Daewoo Nubira II din 2002. Batrana are cam totul original pe ea, insa casetofonul auto a cam cedat. Mai exact nu mai da nici un semn, desi un electrician auto mi-a verificat cablaraia si se pare ca vine curent pana in mufa casetofonului. Am deschis topicul in speranta ca voi gasi un electronist pe aici sau poate cunoasteti un atelier unde l-as putea repara? Stiu ca-l pot inlocui cu ceva nou, insa se doreste pastrarea masinii asa cum a venit din fabrica.Casetofonul este model 2din, exact ca cel din imagine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 19, 2018 Share Postat Martie 19, 2018 mai bine cumperi altul identic. https://www.olx.ro/oferta/daewoo-nubira-2-cd-player-original-din-dezmembrari-auto-IDarQgJ.html#968fe77e6f Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nooxy Postat Martie 19, 2018 Share Postat Martie 19, 2018 Nu sunt identice. Posibil sa se potriveasca dar sunt diferite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 19, 2018 Admin Share Postat Martie 19, 2018 Daca ne spui si in ce oras ti.ai dori sa se intample asta poate te putem ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Martie 20, 2018 Share Postat Martie 20, 2018 Cumperi altul cu 100lei, il montezi si ai rezolvat problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Disturber Postat Martie 20, 2018 Autor Share Postat Martie 20, 2018 Intr-adevar, n-am specificat orasul, dar este vorba de Bucuresti. Va multumesc mult pentru raspunsuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 20, 2018 Admin Share Postat Martie 20, 2018 Suna la 0723 730 633, Relu, si spune.i ce vrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Disturber Postat Martie 20, 2018 Autor Share Postat Martie 20, 2018 Suna la 0723 730 633, Relu, si spune.i ce vrei. Multam fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate