Tulip Postat Martie 26, 2018 Share Postat Martie 26, 2018 Salutare. Apelez la comunitatea moto din Brasov cu o rugaminte. Am gasit o motocicleta de care sunt foarte interesat, insa timpul si distanta nu imi permit sa o vizionez. Motocicleta se afla in Codlea, este un Suzuki SV 650s. Ar putea cineva din zona sa ma ajute cu o vizionare si o evaluare corecta a motocicletei (preferabil cineva mai priceput la mecanica decat mine), evident contra cost? Multumesc anticipat. Asfalt uscat tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvian74 Postat Martie 26, 2018 Share Postat Martie 26, 2018 Sal, pune si tu un link cu moto sau ceva...un contact, Codlea pe stanga... Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tulip Postat Martie 26, 2018 Autor Share Postat Martie 26, 2018 Din pacate link nu am, am doar pozele mobrei. Motocicleta este tinuta intr-un garaj din Codlea, nu stiu exact adresa si nici nu cunosc zona, dar las in privat nr de telefon al proprietarului pentru o comunicare eficienta, daca este cineva dispus sa ma ajute. Multumesc mult, sa fie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Martie 26, 2018 Share Postat Martie 26, 2018 Pune pozele și aici. Ai fi uimit ce ginește ochiul critic al forumiștilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnbv Postat Martie 26, 2018 Share Postat Martie 26, 2018 Te ajut eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tulip Postat Martie 27, 2018 Autor Share Postat Martie 27, 2018 Salutare. Cam astea ar fi pozele. Ceva pareri? PS: John BV, ai PM. » Post actualizat in 03 Apr 2018 07:12S-a dat mobra, se poate inchide. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate