NarciusZ Postat Martie 27, 2018 Share Postat Martie 27, 2018 Salut. Revin si eu dupa o pauza de 5-6 ani. Motocicleta cu care sper sa fac un parteneriat ok, e un BMW S1000R 2017. Momentan suntem in faza de rodaj. Asfalt uscat (si temperaturi mai mari). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Martie 27, 2018 Share Postat Martie 27, 2018 Drumuri lungi si frumoase. Sa te bucuri de ea. Adevarul este ca poza asta cu cimitirul in spate este antologica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NarciusZ Postat Martie 27, 2018 Autor Share Postat Martie 27, 2018 Acum am observat. :} Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 27, 2018 Share Postat Martie 27, 2018 @Silver Arrow de face "target fixation", tu esti vinovat. Drumuri multe si uscate @NarciusZ , frumoasa jucaria! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Martie 27, 2018 Share Postat Martie 27, 2018 Bre, imi pare foarte cunoscut avatarul ala cu ceasul de Cupra...si nick-ul la fel...aduce a Narcisila Cred ca facem parte din aceleasi fan club al unei marci auto Sa stapanesti sanatos racheta...si grija mare ca "returning rider"...cel putin pana ce iti intri in mana! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NarciusZ Postat Martie 27, 2018 Autor Share Postat Martie 27, 2018 Multumesc. Nu fac asocierea din pacate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Martie 27, 2018 Share Postat Martie 27, 2018 Noh...inseamna ca te-am confundat cu altcineva :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NarciusZ Postat Martie 28, 2018 Autor Share Postat Martie 28, 2018 Noh...inseamna ca te-am confundat cu altcineva :| A nu fi inteles gresit. Nu cred ca te cunosc vizual, dar informatiile date de tine sunt corecte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Martie 28, 2018 Share Postat Martie 28, 2018 Ah, pai n-avem cum sa ne cunoastem "vizual", dar mai participam la discutii pe acel forum acum 2-3 ani (cand abia luasem FR-ul) si am vazut si prezentarea masinii tale. Intre timp n-am mai avut ce scrie...ca masina merge bine, iar banii pt ce modificari avusesem in cap la inceput s-au dus pe tot ce inseamna doo roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NarciusZ Postat Martie 28, 2018 Autor Share Postat Martie 28, 2018 Inteleg. Pai, cam asta urmeaza si la mine cred. Asfalt uscat iti doresc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate