yOCorni Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 Yo nu stiu frate ce minte au unii de isi bat in halul asta joc de motoare!!!!Cum a mai fost si postu' ala cu Runneru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
necu2k5 Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 salut! ca o completare la post adaug filmuletul... P.S: nu stiu daca e kawasaki (asa l-am gasit numit) dar nu cred ca mai are asta vre-o importanta Kawasaki_48_cilinders.wmv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 P.S: nu stiu daca e kawasaki (asa l-am gasit numit) dar nu cred ca mai are asta vre-o importanta eventual motocicleta pe care au pus 'motorasul' asta sunt curios... cam de cati litrii ii motoru' ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Ianuarie 13, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2007 salut! ca o completare la post adaug filmuletul... P.S: nu stiu daca e kawasaki (asa l-am gasit numit) dar nu cred ca mai are asta vre-o importanta Filmuletzu nu il aveam...MS Dar oricum...nu mai e frate nimic asta...e hibrid. Stau si ma gandesc ''de unde o fi luat motoru ala bai nene???'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaDuCu_CostEL Postat Ianuarie 14, 2007 Share Postat Ianuarie 14, 2007 Yo nu stiu frate ce minte au unii de isi bat in halul asta joc de motoare!!!!Cum a mai fost si postu' ala cu Runneru... Cum oare mergi pe ala?Pe burta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Ianuarie 14, 2007 Share Postat Ianuarie 14, 2007 Nici nu va dati seama cata munca a bagat omul in jucaria aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Ianuarie 14, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2007 Nici nu va dati seama cata munca a bagat omul in jucaria aia. Sunt de acord cu tine.O groaza de munca dar din pacate in zadar ...nu avea nici un rost si nici nu cred k o admira prea multi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Ianuarie 14, 2007 Share Postat Ianuarie 14, 2007 Gresesti. Eu o admir. Pentru originalitate, nu pentru altceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Ianuarie 21, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2007 Gresesti. Eu o admir. Pentru originalitate, nu pentru altceva. Da frate dar asta e pozitie de mers??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Willy Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 Agregatul ala nu-i motor, e bataie de joc, e emanatia unei minti bolnave.De fapt poti sa bagi treaba asta la Guiness Book-"Cele mai proaste idei devenite realitate" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 si ce cauta topicul asta la SCOOTER MANIA? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cottoninio Postat Ianuarie 22, 2007 Share Postat Ianuarie 22, 2007 eventual motocicleta pe care au pus 'motorasul' asta sunt curios... cam de cati litrii ii motoru' ? 1) eu cred ca un cilindru nu are mai mult de 50 cmc...si avand in vedere ca filmuletul se numeste "Kawasaki_48_cilinders" (aproximativ)50X48=2400 cmc Presupun. 2) Eu cred ca ala nu este un singur motor ci mai multe motoare legate intre ele...parerea mea...sper sa nu va deranjeze ca ma arunc si eu la vorba fiind in necunostinta de cauza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Ianuarie 22, 2007 Share Postat Ianuarie 22, 2007 ...parerea mea...sper sa nu va deranjeze ca ma arunc si eu la vorba fiind in necunostinta de cauza nu ne deranjeaza... ca nici unu nu stim exact ce este... deci nu esti unic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Ianuarie 22, 2007 Share Postat Ianuarie 22, 2007 Vedeti sa nu apara pe forum un mesaj de la proprietar, ceva de genul: AJUTOOOOOOR!!!!! AM RAMAS IN 26 DE CILINDRI!!!!! PLS HEEEELLLLPPP!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Ianuarie 23, 2007 Share Postat Ianuarie 23, 2007 punctul A crede cineva ca poate sa-si dea seama in cati cilindri merge mobra aia? Poti sa scoti un pumn de fise la intamplare si nimic. Punctul B mi-am amintit de un nenea care prin anii 80 taiase un motor in stea de la un bobmardier american WW2, folosise numai 3 cilindri si carterul si-l montase transversal pe o mobra. Motorul avea acum o arhitectura in W, si mergea bine. Consumul era de litri/minut si fireste ca mobra mergea doar la intalniri si alte asemenea, demo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Ianuarie 28, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 28, 2007 Uite frate alta ciudatenie,dar macar asta are un scop(cursele drag)...oricum,nu e bine sa faci kestii dastea si apoi sa stai pe burta ca la cea dinainte sau sa nu vezi nimic in fata okilor ca la aceasta... Rapom V8 - 1200 hp !!! Rapom V8 a fost construit de Nick Argyle special pentru pista de drag, insa din punct de vedere tehnic poate fi condus si pe strada in legalitate (street-legal). - motor: Mopar, V8, 8193cc, modificat de ICE Racing; - compresor: 8.71 Littlefield - putere dezvoltata: 1000-1200hp in functie de carburantul folosit - transmisie: API Racing; 2 viteze+marsarier - cadru: teava din otel 32mm Imi cer scuze pt cei carora nu le place thredul asta dar noi ,''copiii'' cu scutere, mai vorbim despre ''baietii mari''... In cazul asta EXTRA-LARGE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Ianuarie 28, 2007 Share Postat Ianuarie 28, 2007 ce esapament fain are... ala are filtru de aer ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Ianuarie 30, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2007 Cat de pasionat as fi eu de motoare frate dar pe ala nu cred k am curaj sa ma urc...ma lasa in urma ala,ma pierde pe drum...iar pe langa faptul k ma i-a vantul d p el nici nu vad unde sa cad:P... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate