GeorgeSipos Postat Aprilie 7, 2018 Share Postat Aprilie 7, 2018 Salut! Am un ducati monster 600 '01, iar de cateva zile imi da rateuri si nu mai trage (parca ar merge intr-un singur piston) la turatii mai mari. Furtunul care permite scurgerea apei din buson este infundat, iar in momentul in care am deschis busonul, a curs apa in rezervor, deci cel mai probabil a ajuns apa in carburator si de aici problemele mele. Cum dau afara apa din carburator? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 7, 2018 Admin Share Postat Aprilie 7, 2018 Baga in rezervor alcool tehnic. Inainte se punea si spirt. Gasesti si aditivi pentru apa din benzina, dar fac exact ce fac si cele enumerate inainte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Aprilie 7, 2018 Share Postat Aprilie 7, 2018 Apa din carburator o dai jos prin surubul de golire, sper ca ai acel surub. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Aprilie 7, 2018 Share Postat Aprilie 7, 2018 Si desfunda la buson acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Aprilie 7, 2018 Share Postat Aprilie 7, 2018 Am patit, scapi ușor cu asta. Ai doua șuruburi și doua furtunuri. Dai drumul la șuruburi, îți trebuie o șurubelnița în cruce și o cheie de 8 cred. Lași sa curgă puțin pe fiecare, gen max 200 ml ca sa fii sigur și cam aia e. Dacă vrei dă-mi PM și mâine dim îți fac un filmulet scurt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate