john17 Postat Mai 1, 2018 Share Postat Mai 1, 2018 de laudat ca se tine cursul si cu un singur cursant Mai putin laudabil faptul ca se face si cu un nr mai mare de cursanti! Dpmdv asta scade calitatea oricarui fel de curs. Iar cand pretul e mai mult decat bani de caramele mi se pare normal sa primesti ce ai platit, nu 2 in pat ca la spitalul de stat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 1, 2018 Admin Share Postat Mai 1, 2018 Dar treaba cu jaloanele as vrea sa o mai fac. Intr-un poligon, parcare, etc ... Costa 100 ron o sedinta de 2 ceasuri la oricare scoala moto si faci poligonul sau jaloanele, opturi, de cate ori vrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xandros Postat Mai 9, 2018 Share Postat Mai 9, 2018 Am pus niste poze pe pagina de FB dar vad ca nu au fost inca aprobate. Bate vantul .. poze de la organizatori nema .. a fost frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iocapa Postat Mai 9, 2018 Share Postat Mai 9, 2018 I-am intrebat eu. Au zis ca sunt la fotograf pentru sortare. Cum le primesc zic ei ca le si urca pe fb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xandros Postat Mai 9, 2018 Share Postat Mai 9, 2018 Multam. A luat cineva legatura si cu Adi (baiatul cu Fazerul rosu) ? Prietena lui a tot facut poze pe traseu, i-am lasat mailul dar n-am primit nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iocapa Postat Mai 9, 2018 Share Postat Mai 9, 2018 Multam. A luat cineva legatura si cu Adi (baiatul cu Fazerul rosu) ? Prietena lui a tot facut poze pe traseu, i-am lasat mailul dar n-am primit nimic Nu am vazut altceva. Doar ce e postat acolo la discussions (pe pagina evenimentului). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mekanix Postat Aprilie 19, 2019 Share Postat Aprilie 19, 2019 On 02.05.2018 at 0:35, l.u.v said: Costa 100 ron o sedinta de 2 ceasuri la oricare scoala moto si faci poligonul sau jaloanele, opturi, de cate ori vrei. Probabil tot atat costa si niste jaloane mici de cauciuc pe care le pui in rucsac si fugi intr-o parcare ceva ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate