adidas Postat Aprilie 19, 2018 Share Postat Aprilie 19, 2018 (editat) Salut!Caut cateva oringuri pentru conectorii de la pompa de benzina si nu gasesc nicaieri (ori nu caut indeajuns de bine). M-am plimbat pe la toate magazinele cu profil auto si nimic. Am gasit online seturi, pe mai multe dimensiuni dar nu am ce face cu ele si nici nu stiu daca sunt rezistente la benzina. Eu as vrea o punguta cu 10, 20..100 bucati.Din ce am cautat pe net, as avea nevoie de Viton cod: 011 dimensiuni: 7.66 x 1.78 N70Daca stiti vreun magazinas online, va raman dator.Multam fain! Poza informativa cu conectorul si oringurile (unul albastru si unul negru): Editat Aprilie 20, 2018 de adidas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SzMartin Postat Aprilie 19, 2018 Share Postat Aprilie 19, 2018 http://www.perfectseal.ro/inele-si-simeringuri, este o firma din Cluj, poti suna acolo si sa intrebi de Oring, au Oringuri de viton rezistenta la benzina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omu79 Postat Aprilie 19, 2018 Share Postat Aprilie 19, 2018 Vezi ca au avut la Lidl chiar de curand seturi de garnituri care, daca imi aduc aminte, erau rezistente si la benzina. Foarte posibil sa se potriveasca ceva din setul ala pentru ce ai tu nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Aprilie 19, 2018 Share Postat Aprilie 19, 2018 Alea de la lidl nu sunt ok. Ok sunt cele verzi de la trusele de aer conditionat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Aprilie 19, 2018 Share Postat Aprilie 19, 2018 Vezi ca au avut la Lidl chiar de curand seturi de garnituri care, daca imi aduc aminte, erau rezistente si la benzina. Foarte posibil sa se potriveasca ceva din setul ala pentru ce ai tu nevoie. din trusele de o-ringuri generale nu se potriveste absolut nimic la ceva legat de circuit de benzina , sunt facute special sa nu se potriveasca ! el are nevoie fix de dimensiunea aia nici mai mic nici mai mare terminati cu tampeniile pe alea verzi de AC scrie mare pentru toti prostii sa nu se foloseasca la carburanti ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pintilie alexandru Postat Aprilie 19, 2018 Share Postat Aprilie 19, 2018 Vad ca esti din Bucuresti. Cauta pe net firma RomSeal-Jet. Executa garnituri la comanda. Acopera o gama larga de forme si materiale. O-ringuri fac cu siguranta si au si viton. Sunt pe platforma IMGB. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Aprilie 19, 2018 Share Postat Aprilie 19, 2018 pe alea verzi de AC scrie mare pentru toti prostii sa nu se foloseasca la carburanti ... Sunt unele din ele care se potrivesc. Unele din truse, (ceva mai scumpe ce-i drept - vreo 450 lei) merg si la combustibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vgv21 Postat Aprilie 19, 2018 Share Postat Aprilie 19, 2018 Eu am pus din setul de la Louis, merge bine-merci, dar nu mai stiu dimensiunile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
naenero Postat Aprilie 20, 2018 Share Postat Aprilie 20, 2018 conectorul ala e folosit in auto la motoarele mai vechi de renault benzina .....1.4 -1.6 cu 8 vlave la rampa injectoarelor ....clio kangoo supernova solenza ...nu logan .... o vizita la dezmembrari si poate ai bafta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 20, 2018 Autor Share Postat Aprilie 20, 2018 Am gasit si comandat aici: https://www.mag-pro.ro/romanian/528282.html Va multumesc tuturor pentru ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate