MIHAI VARADERO Postat Mai 4, 2018 Share Postat Mai 4, 2018 Salutare. Propun o iesire in Bulgaria la Nisipurile de Aur. Intalnirea la ora 9.45 in OMV-ul din comuna 1 Decembrie. Plecarea la ora 10 fix. Am gasit in hotel de patru stele la 36 euro camera dubla. Se numeste Shipka Hotel. Nu facem rezervare, platim la fata locului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat Mai 4, 2018 Share Postat Mai 4, 2018 Eu merg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 4, 2018 Admin Share Postat Mai 4, 2018 Eu nu merg :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Mai 4, 2018 Share Postat Mai 4, 2018 (editat) Am fost anul trecut in iulie, stat 4 zile... N-am fost impresionat... nisip cu pietricele care mai mari, care mai mici, mizerie si preturi nejustificat de mari cam pe la orice. Pana si McDonals cerea 7 leva pe un shake... Problema a fost si cu mancarea, "muci balosi". Nici shaorme nu stiau sa faca. Sosuri de la aprozar, n-aveau nici un gust. Daca te manca sa ceri gratar la masa ... decartai lejer 100 de leva in doi. La intrare ar trebui o placa d'aia mare pe care sa scrie:"Wellcome to Golden Sands: powered by Alexpress" La plecare iti jur c-am auzit in casca "Ce bine-mi pare ca ti-ai luat teapa ..." Bine ca am platit doar 100eur pe patru nopti de cazare, ca altfel ... chiar imi parea rau.Daca insa n-ai fost niciodata, cum fusese si cazul meu, merita sa vezi cum e pe-acolo. Daca vrei ceva mai bun: incearca Sozopol si/sau Nesebar. Mi-a placut mult la Sozopol. Editat Mai 4, 2018 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Mai 4, 2018 Share Postat Mai 4, 2018 Sozopol si Nessebar merita din plin. Plaje frumoase, zona istorica, stradute inguste cu piatra cubica, terase traditionale, muzeu de istorie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Mai 4, 2018 Share Postat Mai 4, 2018 +1 pt Sozopol! Nisipurile s-au cocalarit de mult. Doar ca pana la Sozopol mai e ceva drum. Ca statiune de plaja e mai fain Sunny Beach, iar hotelul Majestic mi s-a parut ireprosabil. Drept ca nu e ieftin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TANTO Postat Mai 5, 2018 Share Postat Mai 5, 2018 oriunde e mai bine decat niciunde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate