TheFatBob Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 (editat) oaiiii,v-ati aprins si vreti sa scrieti mai repede decit ginditi ,cred....ce bine era daca foloseati si semnele de punctuatie si un pic de grammar...ca sa pricep si eu ce scrieti acolo....asa,treb sa-mi obosesc creierul si asa destul de obosit... Editat Aprilie 11, 2013 de TheFatBob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SSb_484 Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 WildRider nu fi asa dramatic din pacate ieri a inceptu fzr-ul sa faca pe nebunu imi merge in 3 pistoane . In 10 km a ars de 3 ori siguranta de pe aprindere . astazi sau maine ma apuc de el sa vad ce si cum . eu banuiesc ca este una dintre bobinele de inductie .. (si nu sunt mecanic-electrician cu ani grei de experienta) ___________________ ps. daca are cineva nevoie de rectificat chiuloase (planuri supape ..... etc) cunosc un meserias bun aseara l-am operat , mergea in 2 pistoane am o bobina arsa pe cilindrii 2 si 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SSb_484 Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 cred ca am de pe zr400 dar nu le dau decat perechi si trebuie sa vb cu Propietarul sa faca un pret cred ca necesita niste valori verifica si vedem !!! multumesc frumos . dar am gasit tot de pe un fzr (CRASH - MOTO) cu 80 ron oricum raman dator cu o bere la han Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SSb_484 Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 (editat) am rezolvat problema cu o bobina de zx7r de la un amic Editat Aprilie 12, 2013 de SSb_484 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manach Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 Pe Scoala de Inot se pot schimba si cauciucuri moto, dar numai de pe o zi pe alta. Poate informatia asta va fi folositoare pentru cineva; pe mine m-a incurcat ca nu am stiut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 de schimbat caucucuri moto se poate si pe STR. PARIS NR. 26, piata clujTelefon: 0269221151, 0746192002. din cate am inteles numa pana la dimensiunea de 18 a rotii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dacro Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 Pe Scoala de Inot am schimbat eu, a durat 15 minute desi aveau 3 masini in curte. Super ok baietii, nu au zgariat nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 salut, stiti careve/ceva despre sablare si vopsire in cimp electrostatic,in Sibiu??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dacro Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 De sablat poti incerca la Cofamet pe Stefan cel Mare, numarul 154 parca, in curte cu lindab,cma, fusion, kuka. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiermarius85 Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 vezi ca este un tip in V. Aurie care se ocupa de asa ceva, cauta pe forum ca este si nr lui, si mai ai posibilitatea sa mergi pe Scoala de Innot la vulcanizare ca are omu ala aparat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Mai 19, 2013 Share Postat Mai 19, 2013 stiti un strunugar? vreau bucsi din duramida cu materialul lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiermarius85 Postat Mai 19, 2013 Share Postat Mai 19, 2013 pt strung in aluminiu cred ca ai putea incerca vis-a-vis de indepedenta2, intri in curte si mergi in spate, si pe stanga sunt niste hale si intri exact in prima. acolo faci dreapta in hala si la vreo 7 faci stanga este un om mai in varsta parca cu ochelari(stai de vb cu el si vezi daca te poate ajuta) mie mi-a facut o piesa din aluminiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Mai 20, 2013 Share Postat Mai 20, 2013 practic am nevoie de o bucata de DURAMIDA , nu de o bara intreaga practic am nevoie de o bucata de DURAMIDA , nu de o bara intreaga http://www.poliamidabucuresti.ro/poliamida6wax.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTI Postat Mai 25, 2013 Share Postat Mai 25, 2013 Salut, Stiti cumva pe unde as putea gasi pe cineva care se ocupa cu tevi ? Mai exact doresc sa imi fac cotul de la evacuare cel care face legatura intre toba finala si punctul unde se intalnesc serpisorii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Mai 25, 2013 Share Postat Mai 25, 2013 Vorbeste cu yuk, el avea role de indoit tevi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTI Postat Mai 25, 2013 Share Postat Mai 25, 2013 yuk nu merge sa primeasca nici un mesaj nou nu stiu ce are. sper sa vada topicul acesta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Mai 25, 2013 Share Postat Mai 25, 2013 Poate are casuta plina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiulik22 Postat Mai 25, 2013 Share Postat Mai 25, 2013 si eu am nevoie de galeria asta. ma gandesc ca s-ar putea confectiona...nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Mai 26, 2013 Share Postat Mai 26, 2013 yuk nu merge sa primeasca nici un mesaj nou nu stiu ce are. sper sa vada topicul acesta rola mea este numai pt teava de 1/2 ... adica ca aia de la ghidon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTI Postat Mai 26, 2013 Share Postat Mai 26, 2013 aham .. mersi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ViRuSaKe Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 Incercati pe pilotauto.ro , poate va este de folos. Colegul meu si-a facut esapamentul la ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 aham .. mersi mult daca gasesti teava laminata si ai material iti faci o rola la strung . Sau du-te la Mitsubishi si intreaba-i unde s-a mutat italianul care le-a vandut hala, ala stie sa iti faca coturile alea si cred ca are si material Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Bean Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 https://www.youtube.com/watch?v=9neokcuFnWM cum sa franezi eficient utilizand pasarica partenerei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 un prost de ala merita sa faca puscarie pentru vatamare corporala ...modificari nelegale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei M Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 stiti un strunugar? vreau bucsi din duramida cu materialul lui Poti sa incerci in Strand, la Vointa, intrarea de langa magazinul de chinezarii. E o vulcanizare acolo si au si strungar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate