Sari la conținut

Andrei M

Membru
  • Număr conținut

    304
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Andrei M

  1. Vezi ca avem pe Facebook grupul Honda Varadero Romania. Suntem cam 100. Intra si fa o solicitare de aderare. O sa-ti fie mult mai usor sa obtii raspunsuri la diferitele probleme ce vor aparea.
  2. Andrei M

    Bursa Locala

    Vand casca Shoei Raid II, argintie, marimea M(57-58), cu pinlock si breathguard (deflector de respiratie). Casca are 5 ani si urme normale de uzura. Pret: 50 ron Tel: 0744-709813
  3. Ia-ti 650-ul. Nu te uita neaparat la kilometraj, ca dupa 99.999, o ia de la zero. Iar exemplare din 2000 -2001 cu reali 15-20.000km ma indoiesc ca o sa gasesti. E o mobra cinstita, care te poate purta aproape peste tot si care iti iarta greselile si te indealma la un pilotat temperat.
  4. V-am urmarit postarile pe Facebook si mi-am tras zilnic pumni ca nu am facut un efort sa vin cu voi...
  5. Salut! X-ul e continut in cuvantul Next, pentru ca modelele se numesc BT Next si BT Next Conference. Cauta manualul lui BT Next Conference si vezi daca scrie ceva de conexiunea cu Eva. EU am un BT Next si ma pot conecta cu mai multe modele Midland, atata timp cat au ultima versiune de Firmware instalata.
  6. Eu la modelul 2002 pe carburatie am un consum de 5.9% - 6.4% la majoritatea turelor pe care le fac. Consumul minim: 4.4%, pe autostrada, fara bagaje, cu un stil de mers bosorogeste si mai mult ca sigur cu vant puternic din spate... Consum maxim: 9.9%, pe autostrada, cu sidecase-uri pline ochi, cu viteza constant intre 150 si 170 km/h si probabil cu vant din fata Dar, cum spuneau si alti colegi, cand alegi un miar ai alte criterii mult mai importante decat consumul... Varadero e o canapea pe roti, gandita pentru ture lungi si un stil de condus moderat. Din fericire, are destula putere sa o si arzi daca iti vine cheful sau daca e nevoie. De servisat nu e mare filozofie, criteriu important pentru mine, care locuiesc in Sibiu, unde nu sunt foarte multi mecanici... Personal m-as gandi de doua ori inainte de-a-mi lua o mobra de ultima generatie, plina de electronica, cu care ar trebui sa fac kilometrii buni pentru a face o revizie. Sau mai rau: pe care ar trebui sa o urc pe platforma si sa o duc kilometrii buni pentru a-i depista vreo buba. Deci, ia-ti Varadero, ca n-o sa-ti para rau.
  7. GAMO, din cate am povestit noi in mai multe randuri, e clar ca visezi la un GS. In ciuda tuturor povestilor, cred ca nu te poti abtine sa nu te imaginezi calarind BMW-ul La fel sunt si eu: cateodata ratiunea, cifrele, parerile, sfaturile nu mai conteaza. Cand mi se pune pata, mi se pune si gata... Deci, daca-ti iei un KTM exista sanse foarte mari sa traiesti cu gandul ´´ce-ar fi fost daca-mi luam GS´´. Si atunci, cand te roade problema de nu mai suporti, o sa vinzi KTM-ul si o sa cumperi GS-ul. Daca,ti iei un GS, iti faci damblaua si gata! Si e foarte probabil sa-ti placa asa incat sa nu te mai gandesti la KTM Dar tu esti cel care ia decizia. Ca alegi cu sufletul sau cu mintea, este hotararea ta. Bafta!
  8. Pun si eu cateva poze, iar de povestit il las sa povesteasca pe GAMO.
  9. Intr-adevar, a fost un chef reusit, pe fondul unei admosfere destinse. Exact de asa ceva aveam, personal, nevoie. Mersi Alin pentru initiativa!
  10. Ieri, dupa cateva zile de zacut in service, am luat-o si am dus-o la alt mecanic. Astazi se apuca de ea. O sa revin cand ii da de cap.
  11. Andrei M

    Bursa Locala

    Vand o geaca Polo PHARAO SAHARA, marimea L(52-54), purtata doua sezoane ca si a doua geaca. Are protectii la umeri si coate si buzunar pentru protectie spate. Are membrana POLO-TEX, ceea ce o face impermeabila dar respirabila. Este foarte bine ventilata, fiind prevazuta cu aerisiri pe antebrate, piept si spate. Are mesada detasabila, ideala pentru sezonul rece. Este in perfecta stare optica si functionala. Pret: 300 lei
  12. Salut Alin! Mi-a zis si Luci ce ati povestit aseara. Cand ne-am intalnit la Branisca mi-ai povestit de problema de la mobra ta. Atunci simptomele nu ne semanau, dar dupa ultimele mele patanii, au inceput sa semene. Acum mobra e la mecanic, care zicea ca se va apuca sa verifice contactele. Sper sa o rezolve pana weekend-ul urmator, ca e cam frustrant sa vezi ce vreme buna e afara si tu sa n-ai obiectul muncii In momentul de fata nu-mi mai pasa cat ma costa reparatia. Vreau doar sa am utilaj functional. Am ajuns la concluzia ca decat sa ai o scula de ultima generatie (nu ma refer la Varadero-ul meu, ci la ce visez sa am vreodata), mai bine ai doua mai modeste, dar din care sa functioneze in permanenta una
  13. Baieti, mersi de sfaturi! Sper sa-i dau de cap repede si sa ies ieftin
  14. Si eu ma gandeam ca apa are vina ei, dar dupa episodul de astazi nu mai sunt asa de sigur. Mai ales ca si atunci cand mi-a facut figuri prin judetul Hunedoara, nu era dupa vreo spalare recenta... Inca e in service si inca mai astept vesti bune...
  15. Salutare! Am o hiba la mobra si as vrea sa stiu parerea voastra. Episodul 1: Acum cateva saptamani, cand plecam dimineata (motorul adus in temperatura normala de functionare), dupa cateva sute de metrii nu se mai accelera peste 3000 rot/min. O acceleram sanatos si in mai putin de un minut isi revenea. S-a intamplat de 2 ori. De fiecare data s-a intamplat la o zi dupa ce am spalat-o (fara presiune). Episodul 2: Acum vreo 3 saptamani, la o plimbare prin jud. Hunedoara, dupa 130 km de functionat normal, a inceput sa se inece iar. Nu trecea nici batuta de 3000 rot/min. O acceleram puternic si isi dadea drumu dintr-o data de sa ma ridic pe o roata, nu alta. S-a repetat fenomenul de 4 ori in cateva minute. Am facut o pauza de vreo ora, dupa care a functionat perfect la intoarcere. Episodul 3: Am dus-o la mecanic. Mi-a schimbat bujiile (care trebuiau schimbate) si mi-a curatat carburatoarele. Joia trecuta am plecat intr-o tura de vreo 1000km in Ungaria iar singura ezitare (zic ezitare pentru ca putea si doar sa mi se para) a avut-o la intoarcere in Oradea, dupa o pauza de alimentare. Episodul 4: Alaltaieri i-am tras o spalare, ca se umpluse bascula si roata spate de motorina de la curatal lantul. Dupa vreo ora am scos-o la plimbare, dupa ce mersese cam 10 min. la relanti, pe cric, ca dadusem drumul la o doza de ulei din lubrificatorul de lant. Am facut 500 m dupa care a inceput sa se infunde, sa nu se mai alimenteze... dracu stie. Am tras pe dreapta si mi-a murit motorul. O porneam si in relanti statea in 800 rot/min. Cand o acceleram, ajuncea la 1500 de ture, moment in care murea iar. Dupa cateva incercari, am hotarat sa o las in pace vreo 5 minute. Dupa 5 minute a pornit ca si cand nu s-ar fi intamplat nimic. Am facut vreo 50km fara probleme. Episodul 5: Plec de dimineata la schimbul de anvelope. Traversez orasul, iar la nici un km de destinatie incepe sa se infunde, sa nu se mai accelereze. Ultimii 400m pana la service i-am facut din inertie, ca mi-a murit motorul si mort a ramas. La sevice, dupa 10 minute de repaos, a pornit ceas. Prima concluzie a mecanicului e ca poate sa se traga buba de la CDI sau de la bobina de inductie. Hai ca bobina de inductie e 260 ron + transport, dar un CDI e deja alta mancare de peste. Sa am incredere in vreun neamt de pe ebay daca e sa iau un CDI second sau nu? Ca unul nou... pusca si cureaua lata! Voi ati pati asa ceva vreodata? Andrei
  16. Andrei M

    Bursa Locala

    Vand o pereche de cizme touring GAERNE ST DRY, marimea 45, impermeabile. Cizmele sunt noi, in cutie si cu eticheta pe ele. Pret: 400 ron
  17. La asa diferenta de pret datorata trecerii de la carburatie la injectie, nu ma asteptam... In fine, probabil ca gasesti litiu ion la preturi mai rezonabile, doar ca tre sa pierzi vremea cu cautari.
  18. Sa-ti fie de bine si sa o calaresti sanatos! Uite ce o sa-mi iau eu cat de curand: http://www.romimoto-piese.ro/category/10304000000/vehicle/honda-xl-1000:56509/article/434501 Din ce-mi zicea mecanicul meu, are o putere la pornire foarte buna si poate ajunge la un procent foarte mare de descarcare fara sa pateasca nimic.
  19. Andrei M

    Bursa Locala

    Pentru iesirile in offroad i-as recomanda, totusi, o armura cu protectii de clavicule.
  20. Andrei M

    Bursa Locala

    Vand o armura Fox marimea L, purtata destul de rar, dar cu un mic defect datorat probabil masinii de spalat (poza 1) Pret: 100 lei Rezervata lui Jorj_SB pana maine seara.
  21. Salut! Daca aveti nevoie de un parbriz standard pentru modelul ´99-´02, dati o geana aici: /index.php?/topic/712508-parbriz-original-varadero-99-02/ M-am hotarat sa pastrez pe cel de touring, iar asta imi cam sta in cale.
×
×
  • Creează nouă...