mafia01 Postat Mai 21, 2018 Share Postat Mai 21, 2018 Salutare tuturor! De foarte putin timp sunt posesorul unui Shadow 750 ACE. Fiind din 2000, are ceva urme de uzura, minime, dar sunt pe acolo. Am cautat pe forum solutii pentru polisul vopselii precum si a pieselor din crom, dar topicurile gasite sunt vechi si nu contin informatii actuale. Din acest motiv deschid un topic in care poate si altii doresc sa afle informatii ca si mine. In acest moment caut solutii pentru a polisa partile vopsite, din plastic/metal, dar si a partile cromate, precum si protectia/intretinerea acestora. Am vazut ca cei de la Motul ar avea solutii pentru asta, dar sper sa nu fie doar numele de ele si sa nu isi faca treaba bine sau sa afecteze partile cu care intra in contact. As avea nevoie si de o solutie pentru curatarea, protectia/intretinerea pielii de pe sa si a coburilor. Orice sfat si parere este binevenita si apreciata, asa ca va multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Mai 21, 2018 Share Postat Mai 21, 2018 Salut, Hai ca te ajut eu: Cromul si partile cromate/nichelate etc. se curata cu CIF crema. Iei un burete sau o carpa moale si cureti pana ramane suprafata lucioasa. CIF-ul curata bine petele mici de rugina de pe crom si da un luciu ca de fabrica. Piele/vinilin (sa, coburi) - stergi cu lapte Doina - curata, inmoaie si da si un luciu frumos. E valabila faza si daca ai echipament din piele (geci, pantaloni, manusi etc.) - stergi cu lapte Doina si vei reimprospata pielea si ii vei prelungi durata de viata. Pentru plastic vezi ca e un spray de la Lidl - Dashboard Spray - il dai pe suprafetele negre de plastic si il lasi cateva minute, apoi stergi. O sa vezi ca partile negre din plastic decolorate de soare vor capata o nuanta mai inchisa. Problema e ca in timp trebuie sa repeti aceasta operatiune ca se duce efectul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mafia01 Postat Mai 22, 2018 Autor Share Postat Mai 22, 2018 Deci de la Autosol gasesc totul pentru crom, vopsea, piele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Mai 22, 2018 Share Postat Mai 22, 2018 Salut. De acord cu, colegul cu ce a scris sus...."Autosol . Calitate mult peste ce gasesti la Motul." + Crema Doina.....multi stiu, putini cunosc. Eu de aici imi cumpar produsele de care am nevoie pentru ingrijirea motocicletei. https://www.colinauto.ro/index.php?route=product/search&search=autosol Succes si sa stapanesti sanatos motorul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rozsos.antonio Postat Mai 22, 2018 Share Postat Mai 22, 2018 Eu folosesc Autosol pentru partile cromate iar Lapte Doina pentru echipamentul din piele. Pentru plastic am de la Sonax o crema de polish / ceara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mafia01 Postat Mai 22, 2018 Autor Share Postat Mai 22, 2018 Am dat comanda de: Autosol metal polish pentru partile cromate Meguiars ultimate fast finish - ceara pentru protectie Autosol leather protection and care - pentru piele. Voi reveni cu pareri dupa ce le si probez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Mai 22, 2018 Share Postat Mai 22, 2018 Incearca si cu lapte Doina. Crede-ma, vei fi uimit de rezultate. Bate la c_ur cam orice produs megascump de intretinere piele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mafia01 Postat Mai 22, 2018 Autor Share Postat Mai 22, 2018 Voi testa laptele Doina pe geaca. Am mai incercat pe manusi anul trecut si nu am vazut nici o diferenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kaiten Postat Martie 18, 2021 Share Postat Martie 18, 2021 Dezgrop threadul acesta din negura Internetului. Recent am inceput sa aducem din Germania produse de la Dr. Wack (https://dr-wack.com/). Probabil va suna mai cunoscut numele S100 care este gama lor de produse pentru motociclete si echipamente moto. (ca fapt divers mai au gama A pentru auto, F pentru biciclete, etc). Produsele lor le gasiti aici: https://m2r-moto.ro/collections/produse-curatat-si-intretinere-s100 si au inclusiv produse pentru curatarea/intretinerea echipamentelor de piele, detergent special pentru Gore-Tex sau alte membrane respirabile, produse de curatat moto sau polish (suprafete vopsite, mate sau colorate, crom, etc). Aruncati un ochi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate