edward_zone Postat Iunie 4, 2018 Share Postat Iunie 4, 2018 Salut, A fost cineva la pestera Devetashka din Bulgaria? Ma intereseaza traseu (daca este bun drumul, etc), mancare, cazare, alte atractii turistice in apropiere. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Iunie 4, 2018 Share Postat Iunie 4, 2018 E parcul Krushuna in apropiere (sau in drum sa zic asa). Ai de vazut cascada, apoi pestera din apropiere (Urushka Maara), eventual pestera Garvanitsa (daca ai chef de un detour mic). Si la urma Devetashka. Am vrut sa fac traseul asta sambata, dar din cauza caldurii m-am limitat la Kaya bunar si o bere rece in Veliko )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Iunie 4, 2018 Autor Share Postat Iunie 4, 2018 Vreau sa plec de sambata pana duminica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheHuskyCrobats Postat Iunie 4, 2018 Share Postat Iunie 4, 2018 Din ce stiu de pe 0106 - 30.06 este inchisa sa se babardeasca liliecii in voie si fara sa fie deranjati. Interesati-va inainte sa nu faceti drumul degeaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Iunie 4, 2018 Autor Share Postat Iunie 4, 2018 Nu gasesc nimic official. » Post actualizat in 04 Jun 2018 12:57 https://ilovebulgaria.eu/en/devetashka-cave/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Iunie 4, 2018 Share Postat Iunie 4, 2018 Salut, A fost cineva la pestera Devetashka din Bulgaria? Ma intereseaza traseu (daca este bun drumul, etc), mancare, cazare, alte atractii turistice in apropiere. Multumesc. Am vizitat pestera in luna Decembrie a anului 2016. Cum era iarna, nu a avut cine sa ne taxeze. Singurii turisti am fost eu si donsoara' Drumul a fost foarte bun. De mancare si cazare in zona n-as putea sa povestesc prea mult, pestera a fost doar un popas in drumul nostru spre Sofia. Oricum, a meritat. Cateva fotografii: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iunie 4, 2018 Share Postat Iunie 4, 2018 Interesanta destinatia si chiar aproape.Daca stiam cand am fost la Veliko de-am fost si pe la Kaya Bunar, treceam si pe la pestera asta.Tot nu stiam unde sa ma opresc la intoarcere din Grecia...Multumesc de pont! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Iunie 5, 2018 Autor Share Postat Iunie 5, 2018 (editat) Interesanta destinatia si chiar aproape. Daca stiam cand am fost la Veliko de-am fost si pe la Kaya Bunar, treceam si pe la pestera asta. Tot nu stiam unde sa ma opresc la intoarcere din Grecia... Multumesc de pont! Cu placere! » Post actualizat in 08 Jun 2018 06:47 Excursia se amana pana saptamana viitoare din cauza de Seawolves 2018 si vreamea urata. Daca sunt doritori... Editat Iunie 5, 2018 de edward_zone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate