revo Postat Iunie 15, 2018 Share Postat Iunie 15, 2018 Imi place la nebunie acest model, sunt posesori care sa lase ceva impresii aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Iunie 15, 2018 Share Postat Iunie 15, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iunie 15, 2018 Share Postat Iunie 15, 2018 O lasi de 2 ori in ploaie si rugineste tot cromu. Motorul e pilaf de parastas. Singurul lucru bun e ca au pus releul de incarcare sub far. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Iulie 2, 2018 Share Postat Iulie 2, 2018 O lasi de 2 ori in ploaie si rugineste tot cromu. Motorul e pilaf de parastas. Singurul lucru bun e ca au pus releul de incarcare sub far. ....din experienta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 2, 2018 Share Postat Iulie 2, 2018 conteaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iulie 2, 2018 Share Postat Iulie 2, 2018 ....din experienta ? pai ce crezi, ca scriu sa ma aflu in treaba? e bataie de batjocura cu tiribombele englezesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Iulie 3, 2018 Share Postat Iulie 3, 2018 Pe cei care isi iau asa ceva nu-i prinde ploaia, in cele 2 iesiri anuale pana la Snagov. Ca in rest motocicleta sta in garaj, si peste 10 ani e scoasa la vanzare cu 4000 km in bord si cauciucurile originale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Iulie 3, 2018 Share Postat Iulie 3, 2018 (editat) conteaza? pai nu ? doar nu e forum de gossip girls.... » Post actualizat in 03 Jul 2018 09:59 pai ce crezi, ca scriu sa ma aflu in treaba? e bataie de batjocura cu tiribombele englezesti inteleg unde bati, m-am uitat si eu la triumph bonnevile si m-am ingrozit cum sunt trase matele pe langa/sub/printre cadru... » Post actualizat in 03 Jul 2018 10:01 Pe cei care isi iau asa ceva nu-i prinde ploaia, in cele 2 iesiri anuale pana la Snagov. Ca in rest motocicleta sta in garaj, si peste 10 ani e scoasa la vanzare cu 4000 km in bord si cauciucurile originale. a-i sa razi de mine (sau nu) dar sezonul asta am mers cam zilnic cu rigidul in bucuresti, exceptand zilele de maxima ploaie... fiecare cu ce-l doare Editat Iulie 3, 2018 de ->Bullet<- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate