hondafan Postat Noiembrie 14, 2012 Share Postat Noiembrie 14, 2012 stii si tu sa folosesti facilitatile de quate )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Noiembrie 14, 2012 Share Postat Noiembrie 14, 2012 stii si tu sa folosesti facilitatile de quate )) Dap, stiu si la cati km se schimba uleiul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Noiembrie 14, 2012 Share Postat Noiembrie 14, 2012 predai si cursuri? as fi interesat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Noiembrie 14, 2012 Share Postat Noiembrie 14, 2012 (editat) predai si cursuri? as fi interesat. Gluma e gluma, hai totusi sa nu ne tragem de sireturi, daca ai ceva de zis sau de comentat macar spune, nu mai baga glumitze rasuflate; pana una alta nu vad rostul interventiei tale, reprezinti vre-un alt service? din cate stiu eu nu ... esti vre-un mester "concurent"? iarasi din cate stiu eu nu ... ca sa nu mai zic ca nu esti tu tocmai competent in domeniul asta. Editat Noiembrie 14, 2012 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Noiembrie 15, 2012 Share Postat Noiembrie 15, 2012 face colante, macar e in aceeasi carte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Noiembrie 15, 2012 Share Postat Noiembrie 15, 2012 eu nu fac nimic... eu sunt pictor )) nu ma pricep la nimic, las pe iluminatii terrei sa se afirme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostrider_boy Postat Noiembrie 27, 2012 Share Postat Noiembrie 27, 2012 'Iasibiker'Nu, dar daca ai o problema cu motocicleta poti apela cu incredere la baietii de la Madras, recomand . eu am intrebat de speedzone nu de madras cu madras m-am ars Iasibiker tu lucrezi la madras? 'ghostrider_boy' Stie cineva daca s-au mutat cei de la speedzone? Incerc sa dau de ei de ceva timp si nu gasesc pe nimeni acolo…. am intrebat la vecini. patronu e la puscarie si nu prea mai vine nimeni pe la sediu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Noiembrie 28, 2012 Share Postat Noiembrie 28, 2012 (editat) eu am intrebat de speedzone nu de madras cu madras m-am ars Iasibiker tu lucrezi la madras? Cu ce te-ai ars la madras, si cand? Editat Noiembrie 28, 2012 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iasibiker Postat Decembrie 2, 2012 Share Postat Decembrie 2, 2012 eu am intrebat de speedzone nu de madras cu madras m-am ars Iasibiker tu lucrezi la madras? am intrebat la vecini. patronu e la puscarie si nu prea mai vine nimeni pe la sediu Eu sunt un client multumit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_wolf Postat Decembrie 16, 2012 Share Postat Decembrie 16, 2012 Salut, unde pot vopsi la culoarea candy lime green in Iasi doua repere noi din plastic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Decembrie 16, 2012 Share Postat Decembrie 16, 2012 Salut, unde pot vopsi la culoarea candy lime green in Iasi doua repere noi din plastic? Sprintmotors reparatii motoare intretinere consumabile accesorii echipamente (de pe Louis) vanzari motociclete tel 0721535377, 0757625200 mail: contact at sprintmotors.ro , oorestte at yahoo.com Y.messenger: oorestte sau pagina de contact de la sprintmotors Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Decembrie 16, 2012 Share Postat Decembrie 16, 2012 (editat) Sprintmotors reparatii motoare intretinere consumabile accesorii echipamente (de pe Louis) vanzari motociclete tel 0721535377, 0757625200 mail: contact at sprintmotors.ro , oorestte at yahoo.com Y.messenger: oorestte sau pagina de contact de la sprintmotors Si-a luat cabina de vopsit? nu stiam ca face si asta, mai ales ca nu scrie nicaieri ca face si vopsitorie :-?? Daca o zicea el credeam, dar cum te-ai bagat tu in seama, ca de obicei ... Editat Decembrie 16, 2012 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_wolf Postat Ianuarie 18, 2013 Share Postat Ianuarie 18, 2013 Salut, unde pot vopsi la culoarea candy lime green in Iasi doua repere noi din plastic? Atunci o recomandare pentru o vopsitorie auto unde pot sa-mi scoata nuanta dorita? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Ianuarie 21, 2013 Share Postat Ianuarie 21, 2013 te-ar ajuta daca ai avea un cod de culoare. Remesa stiu ca era intr-o vreme cea mai buna vopsitorie din Iasi - se vopseau acolo lexusuri si alte nave; din experienta proprie, si cei de la Bosch Service (splai Bahlui) lucreaza foarte bine. vorbeste cu un proprietar de wakasaki sa-ti dea un cod de culoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_wolf Postat Ianuarie 21, 2013 Share Postat Ianuarie 21, 2013 Multumesc "dexxter", am sa merg sa discut cu baietii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Ianuarie 21, 2013 Share Postat Ianuarie 21, 2013 Stiu motor vopsit la Bosch Car Service de pe splai si nu pot sa zic ca au facut cea mai buna treaba, raportat la pret poate, desi chiar si asa parca nu mi se pare ok, de Remesa intradevar am auzit numai de bine de-a lungul timpului, tot de bine aud in ultima perioada de Autocrom cu care am si inceput o colaborare; acum nu stiu sa zic cine e mai capabil ca cine, oricum personal nu as lua Bosch ca posibila varianta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_wolf Postat Ianuarie 21, 2013 Share Postat Ianuarie 21, 2013 Am sa merg si la Autocrom. Nu incerc sa ies cat mai ieftin, vreau sa iasa nuanta de culoare. Am sa intreb si la Bucuresti la reprezentanta Kawasaki daca nu vopsesc. Am avut noroc la capacul monopost OEM ca a venit vopsit , dar cele de la Barracuda nu vin vopsite nici contra cost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Ianuarie 21, 2013 Share Postat Ianuarie 21, 2013 (editat) Nuanta o gasesti sigur in paletar, daca nu se poate face pe masina, stiu ca sunt masini care fac culoarea dupa mostra, gen "scanare culoarea dorita => amestec diferite culori, diferite nuante => culoare" . Nu stiu daca se merita sa iti bati capul cu bucuresti, telefoane, etc. Editat Ianuarie 21, 2013 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manutza Postat Ianuarie 25, 2013 Share Postat Ianuarie 25, 2013 I`m back in business Nu va mai certati pe vopsitorii Stiti unde se afla singura vopsitorie dedicata moto ( avem orice culoare originala moto ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Ianuarie 25, 2013 Share Postat Ianuarie 25, 2013 I`m back in business Nu va mai certati pe vopsitorii Stiti unde se afla singura vopsitorie dedicata moto ( avem orice culoare originala moto ) :mexicanwave: Bine ai revenit printre noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_wolf Postat Ianuarie 25, 2013 Share Postat Ianuarie 25, 2013 I`m back in business Nu va mai certati pe vopsitorii Stiti unde se afla singura vopsitorie dedicata moto ( avem orice culoare originala moto ) Salut, un pret pentru piesele din postul #160? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manutza Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 Salut, un pret pentru piesele din postul #160? Multumesc. vino cu ele sa vedem despre ce e vorba Stie cineva daca s-au mutat cei de la speedzone? Incerc sa dau de ei de ceva timp si nu gasesc pe nimeni acolo…. nu...nu ne-am mutat...incepand de luni 28.01.2013 ne reluam activitatea Salut, unde pot vopsi la culoarea candy lime green in Iasi doua repere noi din plastic? tocmai am de vopsit o motocicleta la culoare pe care o doresti....deci as putea sa le vopsesc si pe ale tale impreuna cu celelalte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_wolf Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 Salut manutza, am sunat la numerele de telefon din semnatura si nu a raspuns nimeni. Mai sunt valabile numerele de contact? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostrider_boy Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 Salut manutza, am sunat la numerele de telefon din semnatura si nu a raspuns nimeni. Mai sunt valabile numerele de contact? Multumesc.i-am cautat si eu, am batut drumul degeaba si nu era nimeni acolovecinii spuneau ca patronu a intrat la puscarie eu mi-am vopsit electrostatic daca vrei vopsitorie buna mergi la autohunter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manutza Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 (editat) i-am cautat si eu, am batut drumul degeaba si nu era nimeni acolo vecinii spuneau ca patronu a intrat la puscarie eu mi-am vopsit electrostatic daca vrei vopsitorie buna mergi la autohunter din moment ce vezi ca postez aici se pare ca-s la service .... daca citeai posturile de mai sus nu mai bateai campii ... si in alta ordine de idei, daca omu` a adresat o intrebare cuiva, lasa-l pe respectivu` sa-i raspunda... nu vad sa scrie manutza la userul tau Salut manutza, am sunat la numerele de telefon din semnatura si nu a raspuns nimeni. Mai sunt valabile numerele de contact? Multumesc. incearca si tu sa suni in timpul orelor de program (09-17) ... telefoanele din semnatura se gasesc la service ... sau pe mess Editat Februarie 11, 2013 de manutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate