foxbat Postat Iulie 19, 2018 Share Postat Iulie 19, 2018 Seara buna, am nevoie de inlocuuirea placutelor fata ( cred ca si o clema din aia elastica de le tine departate de disc s-a pierdut). deci 2 perechi + manopera. Rog frumos raspunsuri sigure si nu de genul" du-te la xxxx si intreaba-l ":) Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 19, 2018 Share Postat Iulie 19, 2018 pt piese, unix, autokarma, elit... astia mari... pt schimb de palcute orice service auto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iulie 20, 2018 Autor Share Postat Iulie 20, 2018 pt piese, unix, autokarma, elit... astia mari... pt schimb de palcute orice service auto merci frumos colega. pana acum unde am sunat ( google ) toti sunt plini sau n au pe stoc sau.. azi ..m-ar ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iulie 20, 2018 Share Postat Iulie 20, 2018 Plm, daca te trezesti si tu in ceasul al 12-lea la min 55... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iulie 20, 2018 Share Postat Iulie 20, 2018 Norauto. Am schimbat fara programare, au stocuri, a durat toata tarasenia 1 ora. Vineri seara, inceput sa scartie metal pe metal. Mers la ei, a doua zi plecat unde aveam treaba. Eu am fost la auchan titan, acum, vezi si tu ce ai mai aproape. Suni inainte. spor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iulie 20, 2018 Autor Share Postat Iulie 20, 2018 multumam tuturor. toti erau busy, mecanci in vacanta etc. termene de livrare aberante (luni , vineri, peste o saptamana etc). vorbim de un set amarat de placute de frana pt o masina mega gig tera simpla, veche si cu o piata plina de el. pe scurt - gasit la dezmembrari ( cu tot cu kitul de repartie complet). demontat etrierii, curatat, gresat, inlocuit tot ce era cazul. mi-am f...ut seara dar deh, daca nu mi a vrut nimeni banii.. se poate inchide si va multumesc. see you next time. btw..mai am uleiul si filtrul de motorina, anyone in sector 3 ? pt asta dau o bere ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iulie 20, 2018 Share Postat Iulie 20, 2018 Cauta la dezmembrari! Poate gasesti un ulei bun, din Germania! Wtf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosmin Postat Iulie 20, 2018 Share Postat Iulie 20, 2018 Cauta la dezmembrari! Poate gasesti un ulei bun, din Germania! Wtf EPIC Asa iti trebuie foxule ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iulie 20, 2018 Autor Share Postat Iulie 20, 2018 Uleiul si filtrele subt noi:))erau pe stoc.vrei sa la fac pe sant?e pacat si nu o bio.btw..toyota nord diagnoatic:egr.am egr nou si acceasi eroarw.wtf:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iulie 21, 2018 Autor Share Postat Iulie 21, 2018 exact. Si tot in prelunguri nu gasesc nici asa pe nimeni sa aiba o rampa amarata Bucuresti, adica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Iulie 21, 2018 Share Postat Iulie 21, 2018 Fa i egr Off si scapi de grija lui. Nu recomand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iulie 21, 2018 Autor Share Postat Iulie 21, 2018 Fa i egr Off si scapi de grija lui. Nu recomand! merci.merge fara probleme,egr-0ul a fost curatat ( era curat oricum ca nu merg cu ea in oras). fiind electronic nu ma agit. cel mai probabil da niste erori la capat de cursa, la demontare l-au verificat si e ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosmin Postat Iulie 21, 2018 Share Postat Iulie 21, 2018 damn man cate probleme si Shabla e tot acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iulie 21, 2018 Autor Share Postat Iulie 21, 2018 damn man cate probleme si Shabla e tot acolo da.Dar Grecia si Albania nu » Post actualizat in 22 Jul 2018 06:53 john..te ai intors?! help Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate