Lucian_M Postat Februarie 6 Share Postat Februarie 6 Așa înțepenește, nu umblu la nimic. Da' o chestie, că n-am găsit pe nicăieri: ce presiune se bagă în anvelope? Am modelul de 13", bag 2 bar, însă mi se pare cam mult la o greutate transportată de cca 200 kg (o singură dată am avut un FJR 1300 de plimbat). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 6 Share Postat Februarie 6 În general la remorci sunt presiuni mai mari, dar caută și tu o tărăboanță asemănătoare la care găsești prescripții. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NOF Postat Februarie 7 Share Postat Februarie 7 Acum 11 ore, ENEOS a spus: Se vede că 🏍 are cg în fața axei remorcii => apăsare pe cârlig => nema tangaj. Și dacă era cu 2 ce? Dacă nu e apăsare pe cârlig dansează de numa'! Dacă apăsarea pe cârlig este 0 kg (remorca echilibrata) dansează? !!! ATENTIE nu lipsa apărării pe cârlig (remorca echilibrata) creaza probleme ci o apăsare negativa pe cârlig atunci când remorca tinde sa ridice masina (remorca încărcată pe spate) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 7 Share Postat Februarie 7 Acum 10 ore, ENEOS a spus: În general la remorci sunt presiuni mai mari, dar caută și tu o tărăboanță asemănătoare la care găsești prescripții. Chiar nu am găsit, dacă vrei să mă crezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 7 Share Postat Februarie 7 (editat) Acum 2 ore, NOF a spus: Dacă apăsarea pe cârlig este 0 kg (remorca echilibrata) dansează? !!! ATENTIE nu lipsa apărării pe cârlig (remorca echilibrata) creaza probleme ci o apăsare negativa pe cârlig atunci când remorca tinde sa ridice masina (remorca încărcată pe spate) Nu știu de unde le scoți, dar nu e deloc așa! Cu apăsare pe cârlig, dar insuficientă, platforma cu 2 axe începea să "dea din coadă" pe la 100 km/h, am mutat opritoarele și am adus cotețul racing ~12 cm mai în față și puteam merge cu 150 km/h fără probleme de genul. Repet, în primul caz nu era vorba de apăsare negativă, doar insuficientă! Apăsare în jur de 0 am avut când am transportat Amphicar-ul, dansa remorca de la ~80 km/h. Editat Februarie 7 de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NOF Postat Februarie 7 Share Postat Februarie 7 Acum 28 minute, ENEOS a spus: Nu știu de unde le scoți, dar nu e deloc așa! Cu apăsare pe cârlig, dar insuficientă, platforma cu 2 axe începea să "dea din coadă" pe la 100 km/h, am mutat opritoarele și am adus cotețul racing ~12 cm mai în față și puteam merge cu 150 km/h fără probleme de genul. Repet, în primul caz nu era vorba de apăsare negativă, doar insuficientă! Apăsare în jur de 0 am avut când am transportat Amphicar-ul, dansa remorca de la ~80 km/h. Bine de stiut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nyky Postat Februarie 7 Share Postat Februarie 7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate