styuk Postat Septembrie 16, 2018 Share Postat Septembrie 16, 2018 Salut! In urma unei probleme cu un quick connector de la pompa de benzina, am capatat cateva urme de benzina pe blocul motor. Aveti idee cu ce se pot curata? Am incercat cu solutie de curatat motoarele, cu solutie de jante, cu solutie de curatat lantul si cu ceva polish de lac (de la Lidl ce-i drept) si nimic... Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Septembrie 16, 2018 Share Postat Septembrie 16, 2018 Incearca cu Autosol pt aluminiu sau alte substante asemanatoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styuk Postat Septembrie 16, 2018 Autor Share Postat Septembrie 16, 2018 Incearca cu Autosol pt aluminiu sau alte substante asemanatoare. am incercat acum...nimic! merci oricum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Septembrie 16, 2018 Share Postat Septembrie 16, 2018 E atacat lacul vopselei, nu cred ca mai iese cu ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Septembrie 16, 2018 Share Postat Septembrie 16, 2018 Am patit la 1150 gsa. Aceleasi mufe de rahat, dar le-am schimbat cu unele de metal. Din pacate nu mai poti curata urmele alea cu nimic. Si eu am cautat solutii in perioada respectiva, n-am reusit asa ca mi-am bagat picioarele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Septembrie 17, 2018 Share Postat Septembrie 17, 2018 (editat) Eu am c.urățat cu spray pentru clapete de aer de la Caramba însă a c.urațat si vopseaua de pe motor ( c.urăță foarte bine și vopseaua de pe etrieri ). Editat Septembrie 17, 2018 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styuk Postat Septembrie 17, 2018 Autor Share Postat Septembrie 17, 2018 Eu am c.urățat cu spray pentru clapete de aer de la Caramba însă a c.urațat si vopseaua de pe motor ( c.urăță foarte bine și vopseaua de pe etrieri ). acesta este? https://gazmagazin.ro/spray-curatare-admisie-caraqmba daca zici ca ia tot, nu prea ma ajuta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate