ovi_ice Postat Noiembrie 4, 2018 Share Postat Noiembrie 4, 2018 229kg wet....deci fix cat un 1200GS Non-LC. Pai ce facuram, ragazzi ? Is curios de pret. Teoretic e in clasa lui Tiger 800, dar cu componente de top (suspensii, frane) plus cardanul. Ah, se poate face conversie la tubeless....dar nah, e cam aiurea sa cumperi mobra noua (estimez 13k euro) si sa incepi sa bagi bani in chestii din astea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Noiembrie 14, 2018 Share Postat Noiembrie 14, 2018 Am fost recent prin Franta, unde dintr-un motiv sau altul e plin de Moto Guzzi. Chiar daca mobrele in sine nu pareau sa fi vazut noroi, majoritatea fusesera tavalite. Si chiar daca nu e boxer, tot in cilindrii se propteste atunci cand cade. Una din ele avea capacul polizat de nu se mai vedeau striatiile alea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Noiembrie 14, 2018 Share Postat Noiembrie 14, 2018 Poate nu a cazut dar le a polizat inviraje Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Noiembrie 18, 2018 Share Postat Noiembrie 18, 2018 La MotorcycleLive au anuntat pretul pt V85 TT in UK: 10.799£ (aprox. 12.200€ la cursul de azi). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Noiembrie 19, 2018 Share Postat Noiembrie 19, 2018 La 24.09.2018 la 10:02, Falkenberg a spus: Eu nu am probleme cu caldura pe a mea. Nu stiu cum e la boxer. A mai avut Guzzi incercari, fara mare succes, in segmentul asta. » Post actualizat in 24 Sep 2018 07:04 Quota de o mie avea 210kg fara lichide.. Quota are cam 240 kg Si are cam tot atat in comun cu offroadul cat are si GS-ul de 1200 Dar e cool Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Martie 7, 2019 Share Postat Martie 7, 2019 A intrat si mobra asta la review-uri: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate