cozmino Postat Ianuarie 1, 2019 Share Postat Ianuarie 1, 2019 @George - Din Bucuresti, de la Dementor. Era vrea 7150-60 fara TVA, deci nu departe de oferta ta. Am renuntat pana la urma, am preferat sa bag bani in ceasuri (boala grea) si am luat un Xmoto sh. Departe de pur-sange ca si putere, greutate, insa o gasesc foarte potrivita pentru ce am nevoie, adica frecus prin oras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duke nunkem Postat Ianuarie 1, 2019 Share Postat Ianuarie 1, 2019 (editat) eu am un KTM 640 enduro si un KTM 950 SM. 640 de oras e mai bun cu 21 pe fata pt ca poti sa sari borduri si alte chestii + consum bun+ cutie scurta.Intretinerea e o gluma se face in fata blocului fara probleme 950 SM de we sau plimbari - zicea cineva ca e tanc nimic mai gresit e o motoreta usoara cu o bicicleta fenomenala - nu prea se potriveste in oras in trafic supra aglomerat - ii place sa respire deci parerea mea e ca un endurache de 650 cu cauciucuri mix e cea mai buna treaba in oras - nu vei putea folosi cauciucurile de sm la potentialul lor pentru ca nu sunt curbe in oras unde sa conteze si rotile de enduro rezista mai bine la scheme dar cu frane un pic mai slabe dar motoreta oricum e ff usoara Editat Ianuarie 1, 2019 de duke nunkem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Ianuarie 1, 2019 Share Postat Ianuarie 1, 2019 @cozmino: citeam azi la Dementor pe site si pretul lor de catalog e 7980eur+tva. O sa dau un telefon zilele ce urmeaza sa vedem ce si cum. @duke nunkem: pe mine nu ma intereseaz deloc in oras, nu fac nici un metru in oras cu moto. Nu-mi fac griji ca nu voi utiliza anvelopele(si nu numai) la potentiaul lor, am niste drumuri demențiale in zona. Exact de un hooligan bike am nevoie, dar nu in oras. Hehe, avantajul zonei in care locuiesc si a faptului ca aici in oras nu ai nevoie de moto. https://www.dementor.ro/site/item/14-supermoto-husqy/53-701-supermoto-2018.html Uite... @cozmino. Asta am gasit la ei pe site. Daca le dau un telefon direct arunca cu 10% la gunoi? Nu ar fi rau. Oricum nu ma intereseaza de unde il iau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Ianuarie 2, 2019 Share Postat Ianuarie 2, 2019 George - Eu zic sa incerci, n-am ce garantie sa-ti oferi. Cei 10%, daca ti-i ofera, nu sunt aruncati la gunoi. Faciliteaza o vanzare care tie iti aduce obiectul dorit, lor un nou client respectiv un anumit profit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Ianuarie 2, 2019 Share Postat Ianuarie 2, 2019 Dap, ai dreptate. M-am exprimat eu nefericit putin. Maine vorbesc cu cei de aici din BM sa vedem care e oferta finala. Voi suna si la Dementor sa vedem ce zic si ei. Bineinteles ca oferta cea mai buna va castiga. Astazi am comandat si casca, asa de an nou sa stiu ca stau ca pe ace pana ajunge SM-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Ianuarie 7, 2019 Share Postat Ianuarie 7, 2019 (editat) @cozmino: asa cum ai spus, mi-au oferit telefonic 10% discount. Adica 8460eur pret final cu tva inclus. A spus cel cu care am vb ca urmeaza sa discute cu seful sau sa vada daca se poate un discount si mai mare. Livrare din stoc(producator banuiesc) in 10 zile. Asteptam mailul de confirmare si dam apoi comanda. Ma indoiesc ca cei din BM pot oferi un pret mai bun decat cei de la Dementor. Deblocarea motocicletei respectiv lucrarile in garantie imi vor fi asigurate de dealerul KTM din Baia Mare. De asemenea si livrarea se va face tot aici. Ceilalti dealeri KTM/HUSQVARNA contactati mi-au spus ca nu stiu preturi, ca trebuie sa sune la fabrica sa vada cand deschide (am aflat eu ca pana pe 14.01 sunt oficial inchisi), fara a oferi telefonic nimic interesant. Editat Ianuarie 7, 2019 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Ianuarie 10, 2019 Share Postat Ianuarie 10, 2019 ;) Foarte bine. Marca banu`, pune poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Ianuarie 10, 2019 Share Postat Ianuarie 10, 2019 Banu' marcam saptamana viitoare, pozele dupa "unboxing". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Februarie 18, 2019 Share Postat Februarie 18, 2019 Bre, ai luat drujba sau nu ? A dat caldura si iar ma mananc palma sa decartez niste $$$ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 19, 2019 Share Postat Februarie 19, 2019 Nope, nu am luat drujba încă. Mi-au spus cei de la Dementor ca doar pe sfarsit de martie vor fi disponibile la fabrica. Sper din suflet sa nubse hotarasca doamna mea ca e cazul se ceva modificări prin casa pana atunci. Plus ca, daca va fi in productie noul KTM 690 la un pret apropiat, s-ar putea sa ma sucesc putin... Plm... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Februarie 20, 2019 Share Postat Februarie 20, 2019 Am inteles. Vezi ca online e reducere de 15% : ) . https://husky-parts.ro/motociclete/123045-husqvarna-701-supermoto-2018.html KTM-ul e disponibil online, dar diferenta de pret este semnificativa. https://ktm-parts.ro/motociclete/122986-ktm-690-smc-r-2019.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 20, 2019 Share Postat Februarie 20, 2019 Hmmm... Ciudata reducerea. Cu 10% ieșea 8460eur și cu 15% iese 8340eur? Sunt slab la matematica dar parca tot îmi da cu virgula. Aoleu ce scump e KTM-ul. Mda... Verificasem prețul intreg din mailurile de la Dementor. Era 8950eur. Acum pe site e 9680eur. Com'on....black fraier day sau ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Februarie 20, 2019 Share Postat Februarie 20, 2019 Am impresia ca lucreaza la site. Azi dimineata am vazut alt pret de acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 20, 2019 Share Postat Februarie 20, 2019 Daca e 15% din pretul vechi e de bine. Desi oricum vor spune ca nu e disponibil, am un feeling. Sa vedem "actualizarea" preturilor. Dupa ce mi-au confirmat ca e pe stoc si am trimis datele de facturare, au intrat "pe silent" timp de aproape 2 saptamani. Au revenit cu mail cum ca nu e pe stoc pana la sfârșitul lui martie. Acum, apare "disponibil la comanda" in chemar gri. Pe cand KTM-UL e "disponibil la comanda" cin chenar verde. Ciudat rau modul de operare. Mda... Iar s-a schimbat site-ul. Nu e disponibil nici Husky si nici Ktm-ul. Ieri dimineata le-am dat un mail sa aflu ce si cum, pana acum nici un raspuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 26, 2019 Share Postat Februarie 26, 2019 (editat) Dememtorul sulii calului. Se schimba zilnic site-ul(azi e disponibil, maine nu), la mailuri nu mai raspund, la telefon nu raspund, pe WhatsApp a raspuns cineva la nr de pe site in scarba spunându-mi ca nu e bun numarul pt comenzi moto si sa sun la altul. Nu buna ziua, nu la revedere, zici ca l-am deranjat de la fwutut. Asa ca, astept sa primesc oferta din Ungaria iar pretul final va fi pret producător +tva romanesc(importata de un dealer local). Va fi mai scump cu 300eur(partea dealerului local) dar macar nu trag de cineva să-mi ia banii. Să-mi bag ceva in ei si in seriozitatea celor de la Dementor. Editat Februarie 26, 2019 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 26, 2019 Share Postat Februarie 26, 2019 Nu am încercat. Pe site nu au KTM/HUSQVARNA. Ma gândeam ca daca nu au pe site nu aduc altceva. Sau...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 26, 2019 Share Postat Februarie 26, 2019 Corect! Maine le dau un telefon. Poate poate. Mulțam Cristi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 1, 2019 Share Postat Martie 1, 2019 Dun păcate cei de la Motoboom nu pot aduce decat ce au postat pe site. Mai cautam, mai sapam... Mama ei de treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 4, 2019 Share Postat Martie 4, 2019 Ha... Am primit raspuns de la Dementor. Cica încă nu au raspuns concret de la fabrica pe cand va fi livrabil Husky-ul. Asta ca asta, dar partea cea mai tare e alta. Am intrebat care va fi pretul avand in vedere ce scrie la ei pe site. Adica acum pe site e 8307eur iar oferta lor "personalizata" pt mine, facuta acum aproape 2 luni, e 8460eur. Ghiciti raspunsul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Martie 5, 2019 Share Postat Martie 5, 2019 @George - Care model e 8300, 2019 ? Ma uit pe site si 2018 e 8.041,40 EUR cu tva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 6, 2019 Share Postat Martie 6, 2019 (editat) 2018 costa 39403ron. In mail mi s-a precizat ca voi primi modelul 2019 la pretul de 8460eur.uite astazi coversia facuta la cursul BNR. In orice caz,mie mi-au spus ca oferta lor initiala rămâne valabila. De pretul de pe site nu au zis nimic. Si ce e si mai ciudat si eu personal nu pricep:cum se poate sa fie pretul in Romania(cu tot cu tva) același cu pretul din alte tari(fara tva)? In Germania, tara cu tva 19%,motorul costa aprox 9800(+/- ceva in functie de dealer). Editat Martie 6, 2019 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbk750 Postat Martie 8, 2019 Share Postat Martie 8, 2019 O sa treaca sezonu si tu tot la analiza preturilor o sa fii , cand o sa.ti placa pretul o sa fie iarna ... Daca nu ai buget , orienteaza.te spre un SH de afara la 6 mii accesorizat si gata ca oricum ce iei tu e chel si anost ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 8, 2019 Share Postat Martie 8, 2019 Parerea ta oricum nu contează. Daca ai citi fara sa sari peste pagini(probabil asa faceai si la scoala), ai pricepe ca buget este dar nu e de unde să-l iau. Nu stiu de ce m-am obosit să-ți raspund. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 8, 2019 Share Postat Martie 8, 2019 Haha, exact la asta ma gandesc si eu. Oricum nu ma agit prea tare, pt mine sezonul oricum începe abia pe sfarsit de aprilie, inceput de mai. Sper ca pana atunci sa rezolv. Partea nasoala e ca astia de la BM au ieșit de sub "tutela" Dementor de la 1.02.2019 si nu mai aduc decat KTM din Ungaria. Nu stiu ce invarteli au de nu aduc si Husky, dar asta e situația. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 13, 2019 Share Postat Aprilie 13, 2019 După inca vreo 3-4 incercari(mailuri, discuții telefonice) cu cei de la Dementor, am ajuns in impas total. Nenea ala de acolo nu răspunde la mailuri, la telefon e foarte prietenos pana ii zic ce motor doresc si cine sunt. Moment in care "schimba placa" si abia mai zice doua vorbe. Avand in vedere ca "in afara" preturile sunt in jur de 10k euro, comparativ aici e sub 9k. Acum, m-ar putea ajuta cineva cu o chestie? Evident cineva din București. Daca aveti drum pe la Dementor as dori o informatie clara. Aduc sau nu Husky? Simplu. Având in vedere ca de. 4 luni ma poarta cu vorba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate