ianachim Postat Decembrie 26, 2018 Autor Share Postat Decembrie 26, 2018 Acum 3 ore, Contabil a spus: Frumos! inca un pic si reluam pana incepe sa se umple insula de turisti.... Acum 3 ore, Kosh a spus: Mi-e dor de-un kalamar ... Am mancat in Mersin, dar parca nu-i ca-n Thassos ru maine ajung in zona si ma bag la o caracagita pe mal in salonic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Mai 15, 2019 Share Postat Mai 15, 2019 frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Octombrie 4, 2019 Share Postat Octombrie 4, 2019 (editat) @ianachim , faci Thassosul de octombrie de anul acesta ? Editat Octombrie 4, 2019 de remu1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 4, 2019 Autor Share Postat Octombrie 4, 2019 Acum 2 ore, remu1 a spus: @ianachim , faci Thassosul de octombrie de anul acesta ? fac...fac .....ca m a enervat unul ca prea merg des in Thassos, era suparat ca am BMW si ca nu ma dau cu rucsacul in spate insa e pe 4 roti ca RCA oha si nici nu am apucat sa schimb anvelopele dupa alergatura de anul asta 4 zile sapt viitoare daca am noroc de vreme ca imi e pofta de o caracatita la gratar si sa zac pe plaja in liniste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Octombrie 4, 2019 Share Postat Octombrie 4, 2019 Cu 4 roți?!?! Pfff, nici ianachim nu mai e ce-a fost... Vine sfârșitul lumii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Octombrie 4, 2019 Share Postat Octombrie 4, 2019 De azi se pare ca s-a stricat vremea. Dimineata nori, dar apa f calda (am fost sa inot - avea 23 grade). Acu la pranz furtuna de a smuls copaci...si f frig. Ieri... si azi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 4, 2019 Autor Share Postat Octombrie 4, 2019 Acum 2 ore, ovi_ice a spus: De azi se pare ca s-a stricat vremea. Dimineata nori, dar apa f calda (am fost sa inot - avea 23 grade). Acu la pranz furtuna de a smuls copaci...si f frig. Ieri... si azi... asta inseamna ... si mai putina lume, deci PERFECT PENTRU LINISTEA MEA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Octombrie 11, 2019 Share Postat Octombrie 11, 2019 (editat) Vei avea vreme super @ianachim in weekend 12- 13 oct 2019 ! Traditia trebuie pastrata chiar daca mergi pe 4 roti . Editat Octombrie 11, 2019 de remu1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate