AlexAB Postat Noiembrie 25, 2018 Share Postat Noiembrie 25, 2018 (editat) Buna dimineata. Acelasi plan ca si in tentativa esuata din 17 Nov. Mi-am luat ieri motorul inapoi din service si sunt neplimbat. Desi acum e ceata si asfaltu-i ud, azi se fac vreo 10 grade cu soare in toate zonele astea. Ma gandesc sa plec pe la 9:30 - 10:00 spre lacul Maneciu (mers inceeeet). De acolo sa vad daca-i noroi/zapada pe urcarea spre Tabla Butii, mergem cat se poate. https://goo.gl/UmNtfh Daca nu se poate, ne intoarcem si o taiem spre est, spre barajul Siriu. Daca-i frumos, vizitam cascada Pruncea. https://goo.gl/hPk8Fb Nota bene: race-ready dar fara genunchi pe jos in curbe. E ud si din cercetarile mele onlinistice rezulta posibilitatea sa se fi imprastiat materiale antiderapante pe anumite portiuni. Daca vedem ca nu-i de moto, nu-i tristete sa facem cale intoarsa si plimbarea sa fie doar pana la Ikea (ca tot trebuie sa cumpar o rama pentru @Ribo). Cu topic separat. Si poze :)). Editat Noiembrie 25, 2018 de AlexAB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Noiembrie 26, 2018 Share Postat Noiembrie 26, 2018 ce nebun , ai fost/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Noiembrie 26, 2018 Share Postat Noiembrie 26, 2018 Pe ce traseu ai fost pana la urma? Acum sincer, cat e placere si cat e chin la plimbari pe o vreme cum a fost ieri? Am iesit si eu putin pe malul Argesului ieri, in afara asfaltului prin noroaie chiar e fain si distractiv, insa pe asfalt...bleah. Ceata, frig, mazga pe sosea prin anumite zone... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Noiembrie 26, 2018 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2018 M-am dus direct spre Siriu, a fost de caca*, o sa povestesc. Gata cu turele lungi anul ăsta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Noiembrie 26, 2018 Share Postat Noiembrie 26, 2018 Alex, las o mai moale man. Stiu ca e primul tau an, dar , daca tragi asa de tine, o sa descoperi mult mai repede ce inseamna dureri de oase, articulatii, etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Noiembrie 26, 2018 Share Postat Noiembrie 26, 2018 Chiar ma uitam, din cele 10° prognozate 3 erau la mine in curte + cam tot atatea la statia meteo si nicicum nu se adunau 10! Ma pregatisem si eu sa ies dar am zis pas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Noiembrie 26, 2018 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2018 (editat) Ai facut bine John. O las moale, gata, m-am invatat.. https://motociclism.ro/topic/755408-iarna-nu-i-ca-vara-idiotul-spre-siriu-prin-frig-si-ceata/ Editat Noiembrie 26, 2018 de AlexAB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate