AlexAB Postat Noiembrie 27, 2018 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2018 6 minutes ago, vis-a-vis said: e nasol când dai de noroi, dar cu utilajul potrivit și cu tehnică, până și asta devine plăcut. sublim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Decembrie 1, 2018 Share Postat Decembrie 1, 2018 La 26.11.2018 la 11:47, l.u.v a spus: Am bagat si eu de doua saptamani bucati de cate 220-230 km. In cele 2 ture am vazut doar 4 motoare. Saptamana trecuta era 1grad, soare si uscat, duminica au fost 2-3 grade, cu portiuni de ceata si ud pe jos. Cu grija si atentie se poate merge, desi este bine de evitat mazga aia pacatoasa. Cat despre frig, depinde foarte mult de tipul motorului si echipamentul purtat. Cu LT ul pot merge linistit si pe temperaturi negative atata timp cat este uscat pe jos, dar pe orice altceva in afara de mobre touring chinul este mare si nu merita. Cind eram tineri sarbatoream 1 decembrie pe motociclete, fara sa facem analize, evaluari sau parteneriate la diverse stiluri moto, imi doresc asta din nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekLens Postat Decembrie 18, 2018 Share Postat Decembrie 18, 2018 @AlexAB - ceața și frigul au fost prețul plătit pentru o plimbare ce într-un final pare să fi fost faină. Cel puțin așa pare din poze. Mie îmi dă cu plus la socoteală Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Decembrie 18, 2018 Autor Share Postat Decembrie 18, 2018 N-ai inteles. N-am avut o problema nici cu ceata nici cu frigul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate